Viaplay рискува да се оправи поради много оплаквания

Съдържание:

Viaplay рискува да се оправи поради много оплаквания
Viaplay рискува да се оправи поради много оплаквания
Anonim

Много холандци се оплакват почти всяка седмица от качеството на спортните потоци на Viaplay. Сега сме известни като жалбоподатели, но се оказва, че това наистина не е холандски проблем. В Полша клиентите често изглежда имат оплаквания относно потоците на услугата.

В резултат услугата за стрийминг сега рискува глоба от полския пазарен орган UOKiK, съобщава Wirtualne Media (чрез BroadbandTVNews). UOKiK и други съответни органи са имали много оплаквания относно Viaplay. В Полша също това често включва несигурни изображения и буфериране на потоци.

Клиентите се оплакаха и на самата Viaplay. Това не помогна много: оплакванията бяха отхвърлени или имаше малка отстъпка от абонаментната такса за следващия месец. UOKiK поиска обяснение от Viaplay, но може да премине към предупреждение или глоба.

Ще направи ли Viaplay нещо за качеството?

В Холандия първоначално имаше малък отговор на многото оплаквания, докато Асоциацията на потребителите не се намеси в проблемите. Viaplay вече няколко пъти заяви, че компанията би искала да направи недоволните клиенти доволни, като компенсацията също е на масата. Ако многото оплаквания относно Висшата лига от миналия уикенд са индикация, не е много гладко с подобряването на качеството.

Популярна тема