Как изглежда изоставането ви в тази корона криза?

Съдържание:

Как изглежда изоставането ви в тази корона криза?
Как изглежда изоставането ви в тази корона криза?
Anonim

Luuc

Моето изоставане се обработва систематично по време на „Време на Корона“. Там, където започнах с binging няколко серии (La Casa de Papel, Community, Altered Carbon и други), сега започнах да играя. След Final Fantasy VII Remake, отново играя Final Fantasy 7 на Switch, редувайки се с Assassin's Creed Odyssey в Google Stadia. Borderlands 3, Judgment и The Messenger са следващите в графика.

Аз също съм много зает по отношение на филми. Гледам цялата колекция от Джеймс Бонд и най-накрая отново гледам филмите на Studio Ghibli. Достатъчно забавление у дома за мен.

Лесли

В момента съм много зает с GTA: Vice City и Doom Eternal. Играя и Dark Souls Remastered и Fallout 76 онлайн.

Fallout 76 току-що стана много по-забавен благодарение на новата актуализация на Wastelanders. И накрая, можете да убиете невинни NPC с приятели и да принудите хората да влязат във вашия C. A. M. P. да живея. Това е страхотно, нали?

Image
Image

Тео

През този период моето (твърде дълго) изоставане е изпълнено главно с по-дълги игри, които все още трябва да завърша.

Вземете например Red Dead Redemption 2. Изминах дълъг път в играта, но тъй като бях разсеян от други заглавия, избутах това малко настрана. Време е да се разхождаме с каубоя.

В допълнение към тази игра, все още имам Resident Evil 2 и все още трябва да завърша Super Lucky's Tale. Списъкът ми с игри е дълъг и същото важи и за сериали, които все още искам да гледам. Например, бих искал да видя They Don't Grow Old от Питър Джаксън, Castlevania сезон 3 все още е в списъка ми и искам да продължа с Fear the Walking Dead. Толкова много неща за правене и разглеждане, но сега има достатъчно време за това, въпреки че напоследък обичам да се забавлявам и с хубава книга.

Image
Image

Roland

Все още имам доста неща в натрупаните си задачи. В момента работя върху Metro Exodus, който очаквам да завърша този уикенд. Тогава е време да завършите още няколко игри, включително Kingdom Come: Deliverance. След това ще започна с игри, за които съм чувал много добри неща, но никога не съм играл много като XCOM например. Освен това, ще продължа да преглеждам трейлърите на Cyberpunk 2077 безкрайно, защото нямам търпение.

Мари

Започнах с Yakuza 0. Тази игра наскоро беше добавена към Xbox Game Pass и тъй като Rox винаги говори толкова високо за тази серия, реших да я пробвам. Досега играта не ме е разочаровала. В началото трябваше да свикна с преувеличения японски стил. За щастие го преодолях бързо. В момента все още работя предимно върху страничните истории, така че мисля, че ще мине известно време, преди да приключа с тази игра.

Популярна тема