Дата на издаване Разкрита поредица от предистории на Джон Уик

Съдържание:

Дата на издаване Разкрита поредица от предистории на Джон Уик
Дата на издаване Разкрита поредица от предистории на Джон Уик
Anonim

Насилственият екшън Джон Уик далеч не е приключил, с четвъртия филм на път, изглежда, че няма спиране на тази филмова поредица. Сега историята получава разширение под формата на предшественик. Сериалът The Continental ще се развива в едноименния хотел. Хотелът е своеобразно убежище за престъпници и наемни убийци.

The Continental ще се фокусира основно върху това как е възникнал хотелът и кой е неговият собственик. Разположен през 1975 г. в Ню Йорк, сериалът следва по-младата версия на Уинстън Скот, изигран от Колин Уудъл. Уинстън Скот иска да контролира хотела и тази серия показва как той го е управлявал. Други герои от Джон Уик също ще се появят, а именно Айомиде Адегун като по-млад Харон, портиерът на хотела, и Питър Грийн като по-млада версия на Чарли, експертът по почистване на престъпници от Джон Уик 1 и 2.

Мел Гибсън също получава роля в сериала като Кормак, напълно нов герой. Вече имаше шум около Мел Гибсън за правенето на хомофобски, сексистки и расистки изявления в миналото.

Предисторията на Джон Уик не е за Джон Уик

Следователно сериалът няма да се занимава със самия Джон Уик, а повече с миналото на света, в който се развиват филмите за Джон Уик. Continental ще бъде пуснат едновременно с John Wick 4, на 24 март 2023 г.

Все още не знаем точно къде може да се предава The Continental в Холандия. Най-вероятно сериалът ще бъде на SkyShowtime, стрийминг услуга, която трябва да стартира в Холандия по-късно тази година. SkyShowtime ще излъчва филми и сериали от Peacock, стрийминг услугата, на която The Continental ще се излъчва в Съединените щати.

Популярна тема