„Това е прозорецът за пускане на Star Wars Jedi: Survivor“

Съдържание:

„Това е прозорецът за пускане на Star Wars Jedi: Survivor“
„Това е прозорецът за пускане на Star Wars Jedi: Survivor“
Anonim

Профилът на PlayStation Game Size в Twitter редовно търси в базата данни на PlayStation Network. Както подсказва името, това търси главно размера на файла на предстоящите игри, но могат да излязат наяве и други подробности. Сега акаунтът твърди, че ще има прозорец за пускане на Star Wars Jedi: Survivor.

Базата данни на PSN ще каже, че играта ще бъде пусната в началото на март или може би в края на февруари. Разбира се, това може да е дата на заместител, но в този случай е поразително, че не е краят или началото на тримесечие, както често се случва с заместителите. Пускане в началото на 2023 г. също не е нереалистично, тъй като първата игра ще бъде на повече от три години дотогава и Survivor вероятно е била в процес на разработка през цялото това време.

Все пак е разумно да приемете този период на освобождаване със зърно сол. Нищо не е потвърдено от Lucasfilm Games, EA или друга участваща страна. Но ако нещо е наред с този предвиден прозорец за пускане, вероятно няма да се наложи да чакаме твърде дълго за потвърждение.

За какво е Star Wars Jedi: Survivor?

Много неща все още не са ясни за Star Wars Jedi: Survivor. Развиваща се пет години след Fallen Order, играта отново проследява Кал Кестис, сега преследван повече от всякога от Империята. Играта ще бъде достъпна само за PS5, Series X|S и PC и вече не за PS4 и Xbox One.

Популярна тема