Последният филм от поредицата After идва скоро по кината

Съдържание:

Последният филм от поредицата After идва скоро по кината
Последният филм от поредицата After идва скоро по кината
Anonim

Поредицата After натрупа огромна база от фенове през последните години. Безброй фенове нямат търпение да разберат как ще продължи историята на Теса Йънг (в ролята Джоузефин Лангфорд) и Хардин Скот (Херо Файнс Тифин). И за щастие не им се налага да чакат дълго за това.

After Ever Happy, последният филм от поредицата, ще има премиера на 25 август 2022 г. в холандските кина. Холандските фенове имат късмет с това, защото филмът ще бъде пуснат в Съединените щати чак след две седмици, по-точно на 7 септември.

Филмът е базиран на едноименната книга на Ана Тод и е режисиран от Кастил Ландън. Режисьорът е отговорен и за After We Fell, което го прави единственият режисьор в поредицата, отговорен за два филма.

За какво е After Ever Happy?

Предупреждение: Този раздел съдържа спойлери!

В последната част от поредицата След, връзката на Хардин и Теса е поставена в опасност, след като Теса е изправена пред лична трагедия и Хардин научава повече за собственото си минало. Ще успее ли двойката да преодолее трудностите си и да имат щастлив край заедно? Най-накрая ще изясним това през август.

Популярна тема