„Това е времето, когато излиза версията на Google Pixel 7“

Съдържание:

„Това е времето, когато излиза версията на Google Pixel 7“
„Това е времето, когато излиза версията на Google Pixel 7“
Anonim

През май Google обяви куп нови Pixel продукти, включително Google Pixel Watch и нови смартфони. Все още малко се знае за Google Pixel 7, но изглежда, че знаем кога ще бъде пуснат. Източници от FrontPageTech говорят за дата на пускане през октомври.

За да бъдем точни, тези източници твърдят, че Google Pixel 7 и Pixel 7 Pro ще бъдат пуснати на 13 октомври. Предварителните поръчки трябваше да бъдат пуснати седмица по-рано, на 6 октомври. Това ще бъде и датата, на която Google ще проведе събитие за по-нататъшно представяне на смартфона.

Остава да видим дали тези слухове са верни. FrontPageTech посочва, че в миналото често са били прави за пускането на смартфони Pixel. Например, сайтът успя да докладва доста по-рано кога Pixel 6 ще бъде пуснат. През октомври ще разберем дали датата на Pixel 7 е правилна.

Какво вече знаем за Google Pixel 7?

В момента малко се знае за характеристиките на Pixel 7. Google вече показаха телефона по време на Google I/O през май, където се оказа, че дизайнът е почти същият като на Pixel 6. Между другото, телефоните Pixel често нямат официално издание в Холандия, въпреки че често са налични в крайна сметка.

Популярна тема