„Пускането на iPadOS 16 е отложено от Apple“

Съдържание:

„Пускането на iPadOS 16 е отложено от Apple“
„Пускането на iPadOS 16 е отложено от Apple“
Anonim

Изглежда, че ще трябва да изчакаме още малко за iPadOS 16. Планът беше да пуснем операционната система едновременно с iOS 16. Apple го прави по този начин от години, може би отчасти защото iPad и iPhone работеха с един и същ софтуер.

Но ще има проблеми с новата функция Stage Manager на iPadOS 16. С тази функция можете да отваряте различни прозорци един до друг с различни размери. Бета тестерите биха се натъкнали на доста проблеми сами.

Прочетете също: „iPhone 14 ще получи тези нови функции“

Тестерите биха се оплакали от броя на грешките в Stage Manager. Интерфейсът на функцията също не ми хареса. Много тестери намериха това за объркващо и следователно недружелюбно. За да се направи нещо по въпроса, iPadOS 16 трябваше да бъде отложен.

Кога излиза iPadOS 16?

Твърди се, че Apple е отложила пускането на операционната система за около месец, от септември до октомври. Това също разреши окончателно оплакване от бета тестери, а именно, че Stage Manager работи на твърде малко iPad. Функцията работи само на 2021 iPad Pro и 2022 iPad Air, но през октомври се очаква да бъдат пуснати нови iPad, които също могат да използват Stage Manager.

Популярна тема