Холандците са шампиони в серия бинген

Съдържание:

Холандците са шампиони в серия бинген
Холандците са шампиони в серия бинген
Anonim

Telecompaper проучи това и 71 процента от участниците посочиха, че са препивали през последните 6 месеца. През 2018 г., само преди две години, този процент беше 66 процента. Да не говорим, ако се върнете още по-назад във времето, когато едва ли някой е чувал за бинген. За сравнение през 2014 г. само 4 процента от холандците са препивали чрез услуга за стрийминг. Това само показва колко бързо се развива този пазар.

Binchen стана мейнстрийм, когато можехте да записвате сериали на вашия телевизор, но наистина се разви с възхода на услугите за стрийминг на видео като Netflix, Videoland и Disney+. Само пет процента все още пият сериалите си на физически издания (напр. Blu-Ray или DVD). Само 4 процента все още теглят нелегално. Също така е поразително, че мъжете обикновено препиват по-често от жените.

Не е най-високият процент на преяждане

Ако сравним това със Съединените щати, там цифрите са още по-високи. От другата страна на океана 90 процента казват, че някога са препивали и средно започват да влизат в Netflix след 12 дни. От друга страна, това също е много логично развитие, хората в днешно време често се абонират за услуги за видео стрийминг. Насърчете тези услуги да продължат да гледат.

Има повече от 180 милиона акаунта в Netflix. Няма официални данни за други основни услуги, но услуга като Disney+ най-вероятно скоро ще има десетки милиони плащащи клиенти.

Популярна тема