Football Manager 2023 има дата на издаване и идва за PS5

Съдържание:

Football Manager 2023 има дата на издаване и идва за PS5
Football Manager 2023 има дата на издаване и идва за PS5
Anonim

SEGA обяви датата на пускане на Football Manager 2023. От 8 ноември играта ще бъде достъпна за различни платформи. Тази година има и някои нови платформи, тъй като играта най-накрая получава версия за PS5.

Преди това Football Manager не беше пуснат на PlayStation конзоли, но тази година има версия, която е напълно адаптирана към DualSense. Поради това Xbox изданието на играта ще бъде преименувано на Football Manager 2023 Console. Има също така Football Manager 2023 Touch за Switch и Apple Arcade и Football Manager 2023 Mobile за iOS и Android.

Кога излиза Football Manager 2023?

Дата на пускане на Football Manager 2023 може да е през ноември, но ако купите правилната версия, можете да започнете по-рано. Ако поръчате предварително на компютър или Mac, получавате ранен достъп за играта. Освен това получавате 20 процента отстъпка.

Football Manager 2023 между другото не е единствената игра, която ви позволява да влезете в ролята на мениджър. Ще намерите този режим и в други футболни симулационни игри. FIFA 23 дори направи някои необходими подобрения в тази част от играта.

Популярна тема