Трябва да гледате тези три достойни за преяждане сериали Videoland сега

Съдържание:

Трябва да гледате тези три достойни за преяждане сериали Videoland сега
Трябва да гледате тези три достойни за преяждане сериали Videoland сега
Anonim

1. Анатомията на Грей

Първата поредица Videoland, достойна за преяждане, е Grey's Anatomy. Сериалът има не по-малко от 16 сезона във Videoland. Поредицата се съсредоточава върху Мередит Грей и нейните колеги, които работят в болница Сиатъл Грейс, където някои лечения са въпрос на живот или смърт. Драматичният сериал се фокусира върху личния и бизнес живот на петимата новодошли в болницата и техните ръководители.

Актьорският състав на сериала включва Елън Помпео, Сандра О, Катрин Хейгъл и Джъстин Чембърс. Сериалът е режисиран от Shonda Rhimes.

2. Престъпни умове

Поредицата Criminal Minds е във Videoland и се върти около екип от профайлери на ФБР, които анализират най-сериозните и луди престъпници и подготвят следващия си ход, преди престъпниците да нападнат. В момента сериалът има 14 сезона в услугата за стрийминг.

Актьорският състав на Criminal Minds включва Кирстен Вангснес, Джо Мантеня и Матю Грей Гублър. Режисьор на сериала е Глен Кершоу.

3. The Handmaid's Tale

В The Handmaid's Tale жените са държавна собственост на тоталитарната държава Гилеад. Жените, които все още са плодовити, трябва да раждат деца като слугини. Това важи и за главния герой Джун. Нейната мисия е да оцелее и да намери отвлечената си дъщеря. В момента този сериал има три сезона. Четвъртият сезон ще започне във Videoland от 30 април.

Актьорският състав на The Handmaid's Tale включва Елизабет Мос, Кари Скогланд, Ивон Страховски и Макс Мингела.

Други достойни за преяждане сериали Videoland

Други сериали на Videoland, които също си заслужава да се препиват в допълнение към трите по-горе, са Добрият доктор, Смелият и красивият и Mocro Maffia.

Гледали ли сте вече някой от тези сериали или смятате да го гледате? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема