Това ще бъде цената на Disney+ с реклама

Съдържание:

Това ще бъде цената на Disney+ с реклама
Това ще бъде цената на Disney+ с реклама
Anonim

Има все повече услуги за стрийминг, които искат да въведат по-евтин абонамент с реклама. Disney+, например, обяви това преди малко, без да разкрива много за това. Вече е ясно кога ще стартира новият абонамент и на каква цена.

Disney+ обяви, че клиентите в САЩ ще могат да гледат Disney+ с реклами от декември. Disney+ ще таксува $7,99 на месец за този абонамент, цената, която в момента се таксува за абонамент без реклами. Цената на абонамент без реклами достига до $10,99.

Това технически съответства на обещанието, че абонаментът с реклама ще бъде по-евтин от абонамент без. Много хора просто са си помислили, че цената на рекламния абонамент ще бъде по-ниска. Не всички клиенти ще бъдат доволни от повишаването на цената на обикновения абонамент.

Тази цена ще важи ли и в Холандия?

В момента цените са обявени само за САЩ. Известно е обаче, че планът с реклами в крайна сметка ще дойде и в Холандия. Текущата цена на Disney+ тук е 8,99 на месец. Ако тук се следва същата схема като в САЩ, това би била цената на абонамент с реклама, докато абонамент без се увеличава с едно или две евро. Ще трябва да изчакаме още малко, за да сме сигурни.

Популярна тема