Съвет: Новата игра Pokémon вече е много евтина

Съдържание:

Съвет: Новата игра Pokémon вече е много евтина
Съвет: Новата игра Pokémon вече е много евтина
Anonim

В bol.com в момента можете да намерите Pokémon Shining Pearl за 31,49 евро. Ако поръчате играта днес, утре вече ще я имате на тепиха. При стартирането играта все още беше 59,99 евро (въпреки че сега често можете да я намерите за 49,99 евро).

Pokémon Shining Pearl е римейкът на четвъртото поколение игри Pokémon, първоначално пуснати за Nintendo DS. По това време играта се наричаше Pokémon Pearl и беше аналог на Pokémon Diamond. В римейка вие отново ще тръгнете през региона SInnoh, за да откриете много нови покемони.

В нашия преглед на играта бяхме много доволни от заглавието, въпреки че беше жалко, че играта беше твърде вярна на оригиналните заглавия. Например, играта не пое подобрения от по-късни заглавия, така че римейковете се усетиха като стъпка назад в някои области. От друга страна, музикалното преобразяване беше добре дошло и беше подобрена страхотна функция от оригиналните игри.

Image
Image

Пецирайте евтини игри в bol.com 7-day

Ако вече имате Pokémon Shining Pearl, не се притеснявайте. Играта далеч не е единствената, която се продава в момента. В bol.com 7-те дни започнаха с множество отстъпки за игри. В този преглед вече сме изброили най-добрите сделки за вас.

Популярна тема