Pathé дава голяма отстъпка за студенти

Съдържание:

Pathé дава голяма отстъпка за студенти
Pathé дава голяма отстъпка за студенти
Anonim

Ако сте студент, вече можете да отидете на кино в определени дни от месеца само за пет евро. Pathé идва с Dikke Duo Days. Това са точно преди да постъпят новите ви неща, така че имате най-малко пари в сметката си.

Използването на промоцията не е твърде трудно. Трябва да се регистрирате чрез тази форма, за да получите код на ваучер. След това можете да отидете на кино на 21 и 22 септември за пет евро. Моля, имайте предвид, че киното може да поиска доказателство, че сте студент, например под формата на студентски пропуск, студентски туристически продукт или CJP пропуск.

Кога са следващите дни на Fat Duo на Pathé?

Промоцията не е валидна само този месец. Pathé вече посочи, че можете да се възползвате от тази отстъпка и на 22 и 23 октомври и 22 и 23 ноември. Това прави три месеца, в които можете да отидете на кино със сравнително малък бюджет.

Между другото, веднъж в киното можете да спечелите още повече, като влезете в win turbine. В него цените (вариращи от безплатни закуски до безплатен абонамент за кино) летят около ушите ви за тридесет секунди, докато се опитвате да ги грабнете от небето. Този месец турбината ще бъде в Амстердам, Хага и Маастрихт на 21 септември и в Ротердам, Айндховен и Гронинген на 22 септември.

Популярна тема