Ето как изглежда графикът за Гран При на Холандия този уикенд

Съдържание:

Ето как изглежда графикът за Гран При на Холандия този уикенд
Ето как изглежда графикът за Гран При на Холандия този уикенд
Anonim

Партито за Макс Верстапен може да продължи след лятната ваканция. По време на Голямата награда на Белгия холандецът беше изключително доминиращ и никой пилот не можеше дори да се доближи до него - въпреки че трябваше да започне състезанието от P14.

Това е добра новина за холандските фенове, които ще пътуват до Zandvoort този уикенд. Въпреки че на теория пистата подхожда повече на колата на Ferrari, Red Bull Racing сега изглежда имат малко повече скорост в ръцете си и Verstappen е във формата на живота си. Следователно със сигурност има шанс пилотът на Red Bull Racing да спечели Гран При на Холандия две поредни години.

Ако нямате билети за състезанието в Zandvoort, за щастие можете също да проследите всичко на живо от вкъщи. Просто обърнете внимание, защото разписанието изглежда малко по-различно от това в Белгия. Това е времето, когато ще се проведат всички сесии.

Сесия Ден Време
Първа безплатна тренировка 2 септември 12:30 - 13:00
Втора безплатна тренировка 2 септември 16:00 - 17:00
Трета безплатна тренировка 3 септември 12:00 - 13:00
Квалификация 3 септември 15:00 - 16:00
Състезание 4 септември 15:00 - 17:00

Viaplay разопакова за Голямата награда на Холандия

Освен факта, че можете да проследите всички сесии на Гран при на Холандия на живо, можете също така да получите част от атмосферата в Zandvoort. Viaplay става голям за състезанието в собствената си страна.

Общо ще има десетдневно събитие, по време на което не по-малко от 37 часа съдържание от Формула 1 ще бъде излъчено в услугата за стрийминг. Голяма част от това ще се състои от ежедневното токшоу, наречено Zandvoort Shakedown, което може да се види от понеделник, 29 август.

Популярна тема