Amazon Prime Day идва отново

Съдържание:

Amazon Prime Day идва отново
Amazon Prime Day идва отново
Anonim

Лято е и за членовете на Amazon Prime това означава: Разпродажба! Всяка година Amazon провежда голяма лятна разпродажба, наречена Amazon Prime Day. С това име бихте си помислили, че продажбата продължава един ден, но нищо не може да бъде по-далеч от истината. Amazon разпределя Prime Day за два дни. Prime Day 2022 пада малко по-късно тази година от миналата, а именно на 12 и 13 юли. Amazon обяви това чрез Twitter.

По време на Prime Day можете да разчитате на огромно количество отстъпки и специални оферти, от които членовете на Prime могат да се възползват. Всички сделки са изключителни за членове на Amazon Prime, но за щастие не е нужно да харчите много пари за това. Услугата струва само 3 евро на месец в Холандия. Когато настъпи Prime Day, можете да намерите всички изключителни сделки, като потърсите синьото лого на Prime Day.

Повече предимства от оферти

Amazon Prime е известен най-вече с отстъпките и бързите доставки на продукти в Amazon Store, но Amazon Prime предлага много повече. Като член на Amazon Prime получавате достъп до услугата за стрийминг на Amazon Prime Video. Можете да се насладите на изключителни топ сериали като Момчетата, Непобедимите и Джак Райън, но има и много големи филми.

Amazon също предлага предимства за игри, подобни на PS Plus и Games with Gold. Много игри като Valorant, Pokémon Go, League of Legend, FIFA и Call of Duty ще раздават екстри в играта, когато свържете акаунта си в Amazon Prime и можете да станете абонат на канал в Twitch безплатно. в допълнение получавате до десет безплатни игри всеки месец с Amazon Prime, които могат да се играят чрез Steam, Origin или чрез Twitch.

Prime Video и Prime Gaming също могат да разчитат на приятни екстри и нови допълнения по време на Prime Day. Например, Prime Day 2021 получи допълнителен блясък, наред с други неща, със специален триптих с Billie Eilish и други артисти.

Популярна тема