Orange Army се справя с Viaplay по време на GP Zandvoort, но NPO 1 също е ударен

Съдържание:

Orange Army се справя с Viaplay по време на GP Zandvoort, но NPO 1 също е ударен
Orange Army се справя с Viaplay по време на GP Zandvoort, но NPO 1 също е ударен
Anonim

От тази година Viaplay има правата за излъчване на Формула 1. Това означава, че GP Zandvoort ще се излъчва от услугата за стрийминг с коментарите на Нелсън Валкенбург, Алард Калф и Мелрой Хеемскерк. Потоците на канала не се приемат добре от всички, включително по време на GP на Zandvoort.

В допълнение към проблемите, които вече възникнаха по време на квалификационните излъчвания, Viaplay също не изглежда да държи всичко под контрол по време на състезанието. Освен всичко друго, коментарите на господата трябва да вярват отново този уикенд. Например, те бъркат редица пилоти един с друг, има твърде много приказки и присъствието на Кристиян Алберс не се оценява много. По-долу е избрана селекция от туитове:

В допълнение към Viaplay, NPO1 получава и гнева на The Orange Army

Viaplay получава коментари всеки уикенд, но този уикенд е специален. Състезанието може не само да се проследи чрез Viaplay и F1TV Pro, но и да се гледа безплатно чрез NPO1. В края на краищата това е състезанието на Zandvoort до дъното на Оранжевата армия. Феновете интелигентно включиха холандския канал за състезанието с коментари от Hans van Loozenoord, Jeroen Bleekemolen и Louis Dekker и Bent Viscaal (радио). За съжаление коментарът не се оказва много по-добър от този на стрийминг услугата:

GP Zandvoort по-бързо на NPO 1

Излъчването на Grand Prix на Zandvoort на NPO 1 не е по-лошо от Viaplay във всички отношения. В Twitter също има звуци, че потокът на Viaplay се колебае и че това не е случаят с NPO 1. Освен това излъчването на NPO 1 ще бъде с около 30 секунди пред това на услугата за стрийминг. Както при Viaplay, коментарът може да бъде заобиколен чрез настройка на Grand Prix Radio. Това е новият дом на Олав Мол, гласът, който липсва на много фенове на F1.

Популярна тема