F1 GP на Холандия за всеки, който може да гледа безплатно този уикенд

Съдържание:

F1 GP на Холандия за всеки, който може да гледа безплатно този уикенд
F1 GP на Холандия за всеки, който може да гледа безплатно този уикенд
Anonim

От години Формула 1 не е показвана по обществените канали, с изключение на кратко резюме - и след това често и без движещи се изображения. Но това ще се промени временно за GP на Холандия. Тази година състезанието на пистата Zandvoort ще бъде достъпно за всички безплатно на NPO 1.

NOS не използва излъчването на потока на Viaplay, а вместо това идва със собствен екип, който ще докладва от Zandvoort, включително други коментатори. Hans van Loozenoord и Jeroen Bleekemolen ще докладват на живо от GP на Холандия.

Програмата на NPO 1 започва доста преди старта на състезанието. NOS покани няколко гости на GP на Холандия, включително Ник де Врис, Фриц ван Амерсфорт и Бейцке Висер.

Добри възможности за Верстапен в Холандия

Разбира се, Circuit Zandvoort също ще бъде пълен с оранжеви фенове, точно както беше миналата година, когато GP на Холандия беше организирано отново за първи път от 1985 г. През 2021 г. Макс Верстапен успя да спечели и публиката в донесе екстаз.

Шансът за това със сигурност е налице тази година. Въпреки че оформлението на Circuit Zandvoort обикновено подхожда повече на колата на Ferrari, отколкото RB18 на Red Bull Racing, разликата може да се дължи на високия наклон на завоите. В резултат на това височината на автомобилите ще трябва да бъде увеличена, с което Red Bull може да се справи по-добре от другите отбори.

Препоръчано: