„Amazon има още една разпродажба в стил Prime Day тази година“

Съдържание:

„Amazon има още една разпродажба в стил Prime Day тази година“
„Amazon има още една разпродажба в стил Prime Day тази година“
Anonim

Абонаментът за Amazon Prime струва три евро на месец, но в замяна получавате много предимства. По този начин получавате достъп до услугата за стрийминг Amazon Prime Video, можете да печелите безплатни игри и никога да не плащате разходи за доставка в уеб магазина на Amazon.

За членовете на Prime Amazon също има Prime Day всяка година, който ще се проведе на 12 и 13 юли през 2022 г. Но може да не спре дотук. Според Business Insider, масивната компания ще стартира друга продажба в стил Prime Day по-късно тази година. Разпродажбата се нарича Prime Fall Deal Event, според информацията, изпратена до продавачите.

Кога точно ще се организира разпродажбата не е ясно. Според Business Insider продажбата ще се проведе някъде през октомври, докато CNBC съобщава, че събитието ще се проведе през Q4.

Много безплатни игри по време на Amazon Prime Day

За самия Prime Day Amazon също е организирал нещо специално. Можете не само да се възползвате от огромна отстъпка за голяма част от колекцията, но и да спечелите планини от безплатни игри.

По време на Prime Day ще бъдат раздадени не по-малко от 30 безплатни игри. Все още не са обявени всички заглавия, но Amazon вече обяви, че Mass Effect Legendary Edition, Need for Speed Heat и Star Wars Jedi Academy ще бъдат там. Събитие, което със сигурност не искате да пропуснете като основен член!

Популярна тема