Това е новата политика на Twitch

Съдържание:

Това е новата политика на Twitch
Това е новата политика на Twitch
Anonim

В имейл потребителите бяха уведомени за новата политика. Има две категории неправомерно поведение извън услугата, по които компанията ще предприеме действия. Има категория, която се занимава с неправомерно поведение, която е напълно отделна от Twitch. Така че не е необходимо да се случи на вашия собствен уебсайт, а само да създаде „риск“за другите потребители на Twitch.

Другата категория, която се прилага стриктно, тази вече съществува и е за тормоз извън платформата. Това би било за тормоз, който е започнал от самия Twitch и след това е пренесен във Facebook или Twitter. Twitch ще наложи по-стриктно прилагане на тези две категории, за да защити по-добре цялата платформа.

Онлайн защита в Twitch

Twitch редовно активно подобрява защитата на потребителите на платформата. Подобно на това ново допълнение, то трябва да подобри изживяването както за стриймър, така и за зрител. Има дори адвокатска кантора, ангажирана с Twitch за всякакви инциденти, които се случват с новите мерки. Twitch ще подобри новата политика въз основа на отзивите на потребителите и ще я коригира, където е необходимо, но Twitch поне ще гарантира, че неправомерното поведение се третира много по-строго.

Популярна тема