Нов проект CARS 2 автомобили - Четирима производителя в светлината на прожекторите

Съдържание:

Нов проект CARS 2 автомобили - Четирима производителя в светлината на прожекторите
Нов проект CARS 2 автомобили - Четирима производителя в светлината на прожекторите
Anonim

Преди няколко дни вече можете да прочетете за петте най-важни нови функции на Project CARS 2, а днес ще разгледаме по-отблизо една от тези пет: колите. В състезателните игри колите са съществена част, която много играчи ценят и с пристигането на някои нови производители в Project CARS 2 много фенове са развълнувани.

Ще подчертаем някои от тези нови производители и автомобили за вас, последвани от връзка към официалния уебсайт на играта, който изброява всички нови автомобили на Project CARS 2. По този начин вече можете да видите кои нови коли харесвате най-много в играта. Така че бързо преминете към следващата страница!

Nissan

За първи път в поредицата Nissan присъства като независим производител на автомобили. Те вече бяха в Project CARS, но това беше като доставчик на двигатели за колата Oreca 03 LMP2. В Project CARS 2 японският автомобилен производител - част от Renault - ще представи не по-малко от тринадесет нови автомобила Project CARS 2, лъвският пай от които са спечелили своите стимули в моторните спортове.

Например, 300ZX Turbo спечели известните 24 часа на Льо Ман през 1994 г. като беше най-добрият в класа IMSA GTS. Същата кола, но без модификациите на Льо Ман (и двете са в нея), също беше супер доминираща в собствения си клас IMSA GTS от 1990 до 1992 г. Така че в 300ZX Turbo има хубава част от автомобилната история. Nissan GTR Nismo, пуснат тази година, също е в Project Cars 2 и ви позволява да карате чисти обиколки по десетките писти.

Ferrari

Играчите бяха неприятно изненадани да видят, че великото Ferrari го няма в Project CARS. За техен късмет, Slightly Mad Studios знаеха, че това не трябва да се случва втори път, така че в играта е Скачащият кон с десет автомобила Project CARS 2.

Едно, което се откроява, е Ferrari 330 SP, което се състезава в няколко шампионата за спортни автомобили в края на 90-те и беше много успешно. Например, шампионатът за отбори и пилоти беше спечелен четири пъти подред в шампионата на FIA за спортни автомобили. Новото LaFerrari също е един от автомобилите на Ferrari Project CARS 2. Така че докоснете кръговете на Монца.

Lamborghini

Подобно на големия си конкурент Ferrari, Lamborghini също липсваше в оригиналния Project CARS. Във втората част това ще се промени, като поставим седем коли от жълтата бригада в Project CARS 2.

Ламбото, което хваща окото, е Lamborghini Aventador LP700-4 от 2016 г. Разбира се, това не е GT, LMP или Touring кола, каквито са повечето в Project CARS 2, а „нормална“спортна кола. Това обаче е истински звяр, който наистина трябва да контролирате, за да го поддържате на пистата, както може да се види в клипа по-горе на Nordschleife.

Porsche

Интересна партида нови автомобили Project CARS 2, защото Porsche не се среща в много състезателни игри от дълго време. Те имаха едногодишен ексклузивен договор с EA, което означаваше, че добре познатата немска марка беше само в игрите Need for Speed . Сега, когато този договор изтече, RUF - стандартният заместител във всички други състезателни игри - се сбогува и Porsche влиза в Project CARS 2.

По-специално Porsche 962C е едно, което трябва да се подчертае. През 80-те години на миналия век това печели почти всички шампионати, в които автомобилът участва, включително 24-те часа на Льо Ман през 1986 и 1987 г. Освен това в играта присъстват множество GT автомобили от Porsche, което ви позволява да се насладите на добре- позната супер купа на Porsche перфектно. може да имитира.

Всички нови коли Project CARS 2 подред

Това бяха четирима нови производители на автомобили в Project CARS 2, които си заслужаваха да бъдат подчертани. Любопитни ли сте за всички нови автомобили Project CARS 2? След това разгледайте официалния сайт на играта.

Популярна тема