Red Bull Racing носи голямо подобрение на Монако

Съдържание:

Red Bull Racing носи голямо подобрение на Монако
Red Bull Racing носи голямо подобрение на Монако
Anonim

За Голямата награда на Испания Ferrari излезе с цял пакет от подобрения. Отборът от Маранело няма да въвежда новости единствено в Монако. Red Bull Racing внася промяна в колата и също така е важна за състезанието на тясната улична писта.

RB18 ще бъде оборудван с ново предно окачване, според документите на FIA. Окачването е специално за Гран при на Монако, тъй като частта е предназначена да гарантира, че RB18 е малко по-пъргав на пистата. Това не е излишен лукс с тесните улици на Монако, където повече от веднъж шофьорите се озовават в стената. Red Bull идва и с ново охлаждане за предните спирачки.

Още F1 екипи с надстройки

Red Bull Racing не е единственият отбор, който предлага подобрения. Mercedes, McLaren, AlphaTauri, Alpine, Haas и Williams също идват със специално предно окачване, което е специално за Гран При на Монако. Само Aston Martin и Alfa Romeo няма да донесат подобрения за състезанието в допълнение към Ferrari.

Поразително е, че Ferrari не включва предно окачване, което да е по-пъргаво за Гран при. Шарл Льоклер никога не е стигал до финала в домашното си състезание, защото никога не успява да задържи колата си извън стената.

Популярна тема