Макс Верстапен е най-добрият пилот във F1 за сезона

Съдържание:

Макс Верстапен е най-добрият пилот във F1 за сезона
Макс Верстапен е най-добрият пилот във F1 за сезона
Anonim

Жури от петима експерти определи Макс Верстапен за най-добрия пилот на сезона в Power Rankings. С 8.8 той е с половин точка над Шарл Льоклер, който отбелязва 8.3. На трето място е Джордж Ръсел с кръгли 8, 0.

Класирането на силата също се появява след всяко Гран При, но в това класиране на мощността е претеглен целият сезон досега. Петима съдии оценяват представянето на пилотите, без да се възползват от оборудването им. Той дължи високата позиция на Верстапен на своето пилотиране, а не на бързата си кола.

Верстапен вече няма нужда да печели този сезон

Това, че Верстапен отбелязва добри резултати в Power Rankings, не е голяма изненада. Той се представя добре през целия сезон. Всъщност, на теория той вече може да стане шампион, без да спечели Гран При след лятната пауза.

Разбира се, реалността не е пример за изчисление, така че за да стане наистина шампион, Верстапен все пак ще трябва да работи. Въпреки голямата си преднина, той все още може да бъде изпреварен по точки. През уикенда от 26 до 28 август ще видим как ще се представят пилотите тази година, защото тогава Формула 1 ще продължи отново, започвайки с GP на Белгия.

Популярна тема