Голяма вероятност за дъжд за Гран при на Холандия

Съдържание:

Голяма вероятност за дъжд за Гран при на Холандия
Голяма вероятност за дъжд за Гран при на Холандия
Anonim

Който в момента гледа през прозореца в Холандия, е посрещнат от синьо небе и слънце. Това време ще продължи през следващите няколко дни, което ще направи времето идеално за излизане навън. Когато първите фенове пристигнат за Гран при на Холандия, те също могат да се насладят на слънцето.

Но според прогнозата за времето, топлото време няма да продължи през целия състезателен уикенд. Според Weather.com в петък все още ще бъде топло и сухо с 25 градуса за първите свободни тренировки. Температурите остават високи в събота, но има 41% вероятност за дъжд следобед.

Неделя, когато се провежда самото състезание, изглежда ще бъде наистина мокър ден. Вероятността за валежи е не по-малко от 70 процента. Следователно състезанието ще бъде предизвикателно за пилотите на пистата Зандворт, в комбинация със стегнатата писта и високите наклони на завоите.

Верстапен не се притеснява от дъжда

Въпреки увеличаващата се вероятност за дъжд, Макс Верстапен няма да има за какво да се тревожи преди домашното си състезание. Холандецът е доказал многократно, че може да се справи с мокра писта. Голямата награда на Бразилия през 2016 г. ще остане завинаги в паметта на много фенове на F1.

Ако не искате да пропуснете нищо от Гран При на Холандия, следете графика. Времената са коригирани в сравнение с Гран При на Белгия.

Популярна тема