Макс Верстапен шофира из Зандвоорт с почит към баща си

Съдържание:

Макс Верстапен шофира из Зандвоорт с почит към баща си
Макс Верстапен шофира из Зандвоорт с почит към баща си
Anonim

Пилотите във Формула 1 трябва да изберат един дизайн на каска преди сезона, който след това ще използват през цялата година. Но за специални поводи понякога можете да изберете различен дизайн, като например домашно състезание или когато има годишнина за отбор или пилот.

Макс Верстапен избра да вземе специална каска за Гран при на Холандия, но не и оранжева каска, както миналата година. Този път действащият световен шампион ще кара около Zandvoort с почит към баща си. Дизайнът е базиран на стара каска от Йос Верстапен, обяснява Макс във видео.

Йос Верстапен горд със сина си

Изборът на пилот на Red Bull Racing може да разчита на голяма оценка от баща си. В разговор с De Telegraaf, Jos казва, че смята, че това е „много хубава инициатива и жест“, особено защото ще кара с дизайна на Circuit Zandvoort.

Този уикенд ще се проведе Гран При на Холандия. Миналата година Верстапен успя да вземе победата пред родна публика, но на теория колата на Ферари е по-добра на пистата. Дали холандецът отново ще успее първи да премине границата за оранжев легион, ще разберем в неделя.

Новият шлем на Verstappen вече се продава в по-малък размер в магазина на Max Verstappen в Batavia Stad. Пред вратата има и състезателна кола Red Bull Racing, но не и истинската RB18.

Популярна тема