Макс Верстапен е рицар в Ордена на Ориндж-Насау

Съдържание:

Макс Верстапен е рицар в Ордена на Ориндж-Насау
Макс Верстапен е рицар в Ордена на Ориндж-Насау
Anonim

Списъкът с награди на Макс Верстапен продължава да расте. В кариерата си във Формула 1 той вече е спечелил не по-малко от 29 победи, а миналата година стана първият холандски световен шампион. И изглежда много вероятно той да поднови титлата си през 2022 г.

За заслугите си във Формула 1 и света на автомобилния спорт, Макс Верстапен вече е посветен в рицарство в Ордена на Оранж-Насау от крал Вилем-Александър. Верстапен е получил ранг офицер, който е едно стъпало по-високо от „нормален“рицар. Холандецът споделя чрез Instagram, че го намира за огромна чест.

Верстапен далеч не е завършен

Въпреки че Верстапен вече се гордее с това, което е постигнал във Формула 1, той далеч не е приключил. Той също така казва, че това е „само началото“и че той и екипът на Red Bull Racing ще се борят упорито за още титли през идните години.

Последното със сигурност изглежда възможно за холандеца. Red Bull изглежда е голяма крачка пред конкуренцията и отборът вече надгражда колата за следващата година. Например, в Сингапур предстои да бъде представено ново шаси, което е много по-леко и което също формира основата за сезон 2023.

Препоръчано: