Viaplay е ударен отново след F1 Австрия GP в социалните медии

Съдържание:

Viaplay е ударен отново след F1 Австрия GP в социалните медии
Viaplay е ударен отново след F1 Австрия GP в социалните медии
Anonim

Viaplay обяви пристигането на Формула 1 в стрийминг услугата по голям начин, но засега потребителите не са много доволни. Например все още има технически проблеми, в резултат на които дори асоциацията на потребителите алармира и Viaplay трябва да върне парите на хората.

Но оплакванията не са само за технически проблеми с услугата за стрийминг. Коментаторското дуо Мелрой Хемскерк и Нелсън Валкенбург не се приема ентусиазирано от публиката. Дори след F1 GP на Австрия, критиките не са нежни в социалните медии

Експлозивна надпревара в Австрия

За феновете това във всеки случай беше още едно състезание, на което да се насладят. Достатъчно се случи на Red Bull Ring в планините Spielberg. Там, където Макс Верстапен беше най-бърз в събота, в неделя беше ред на Шарл Льоклер и Ферари. Също така изглеждаше лесно 1-2 за италианския отбор, докато двигателят на Карлос Сайнц внезапно се запали. Leclerc също имаше проблеми с ускорителя си, но той просто успя да вземе победата.

Мик Шумахер отново впечатли два поредни уикенда. Пилотът на Haas беше обявен за пилот на деня, след като завърши колата си на шесто място. Самоувереността вече е очевидна в сина на Михаел Шумахер.

Популярна тема