Verstappen: „Те определено бяха пияни на F1 Manager 2022!“

Съдържание:

Verstappen: „Те определено бяха пияни на F1 Manager 2022!“
Verstappen: „Те определено бяха пияни на F1 Manager 2022!“
Anonim

В F1 Manager 2022 трябва да управлявате всичко за вашия отбор, включително персонала, който не кара на пистата. Това включва например и състезателни инженери. Всички състезателни инженери от текущия сезон са налични в играта и са оценени.

Това се отнася и за състезателния инженер на Макс Верстапен, Джанпиеро Ламбиасе. Но според Верстапен оценката на Ламбиасе от 84 е твърде ниска спрямо реалните му качества. Верстапен вече посочи, че е толкова щастлив с Lambiase, че би предпочел никога да не кара с друг състезателен инженер.

Както Верстапен, така и феновете на F1 Manager 2022 не разбират защо рейтингът на Lambiase е само 84. Това се влошава от оценката му за комуникация е 70, докато радио контактът с Верстапен винаги протича гладко. Верстапен е убеден, че рейтингът трябва да е измислен от някой, който е бил пиян по това време и би искал да разговаря с разработчиците на играта.

Каква оценка би харесал Верстапен?

Най-високата оценка за състезателен инженер във F1 Manager 2022 в момента е на Питър Бонингтън, който работи с Луис Хамилтън. Рейтингът му е 93. Феновете и Верстапен смятат, че рейтинг в тези сфери е подходящ и за Джанпиеро Ламбиасе.

Популярна тема