Обявена мобилна версия на Valorant от Riot Games

Съдържание:

Обявена мобилна версия на Valorant от Riot Games
Обявена мобилна версия на Valorant от Riot Games
Anonim

Анонсът на мобилната версия на Valorant беше част от честването на първата годишнина на играта. Въпреки че сега знаем, че тази версия идва, все още не са обявени конкретни подробности за, например, изданието и играта на мобилни устройства. В интервю за Polygon, изпълнителният продуцент на Valorant в Riot Games Anna Donlon каза, че мобилната версия ще бъде много по-различна от PC версията на играта. Следователно няма планове за кръстосана игра между двете версии.

Anna Donlon посочва, че през първата си година Riot Games са искали да спечелят доверието на геймърите и уважението на глобалната FPS общност. Изпълнителният продуцент също казва, че не са очаквали общността на Valorant да се разрасне и че тази общност има уважение към това, което правят създателите. Донлон също казва, че Riot Games са развълнувани да пуснат играта за още повече играчи. Тя, разбира се, има предвид пускането на мобилни устройства.

Мобилна версия Valorant е изпълнена с екшън игра

Valorant е шутър от първо лице, в който се състезавате в два отбора от по пет като агенти. Всеки от тези агенти има свои собствени уникални умения, които можете да закупите в икономическата система. Играта включва различни режими като класически режим и режим Deathmatch.

Популярна тема