Ето как изглежда графикът за F1 GP на Италия

Съдържание:

Ето как изглежда графикът за F1 GP на Италия
Ето как изглежда графикът за F1 GP на Италия
Anonim

Възможно е Макс Верстапен да спечели Гран При три поредни уикенда тази седмица. Гран при на Белгия и Холандия спечели действащия световен шампион, което означава, че той вече е с не по-малко от 109 точки пред Шарл Льоклер в шампионата.

Холандецът също има добри шансове да спечели на пистата Монца. Пистата е наречена "Храмът на скоростта" с причина, защото е пълна с много дълги прави. И нека RB18 бъде най-добрата кола този сезон в права линия.

Ако не искате да пропуснете нищо от Гран При, трябва да следите графика. Това е времето, когато ще се проведат всички сесии този уикенд.

Сесия Ден Време
Първа безплатна тренировка петък 9 септември 14:00 - 15:00
Втора безплатна тренировка петък 9 септември 17:00 - 18:00
Трета безплатна тренировка събота 10 септември 13:00 - 14:00
Квалификация събота 10 септември 16:00 - 17:00
Състезание неделя 11 септември 15:00 - 17:00

Пауза след GP на Италия

С три поредни състезателни уикенда много фенове са свикнали с постоянната Формула 1, но тя ще започне след Гран При на Италия. След състезанието в Монца ще отнеме не по-малко от три седмици, преди отново да можем да се насладим на Гран при.

Това се дължи на отмяната на Гран при на Русия, след като страната нахлу в Украйна. Liberty Media и FOM наистина потърсиха заместник за състезанието, но в крайна сметка той не беше намерен.

Популярна тема