Изданието на Pokémon Unite е обявено за Nintendo Switch и Mobile

Съдържание:

Изданието на Pokémon Unite е обявено за Nintendo Switch и Mobile
Изданието на Pokémon Unite е обявено за Nintendo Switch и Mobile
Anonim

Много фенове на Pokémon чакаха известно време деня, в който Pokémon Unite, новата MOBA игра в света на Pokémon, ще бъде пусната. Сега имаме малко по-ясна картина кога точно трябва да се състои пускането на Pokémon Unite. Все още не са споменати конкретни дни, но знаем, че MOBA вече трябва да бъде пусната на Nintendo Switch през юли, а от септември играчите на мобилни телефони също ще имат достъп до новата игра от Tencent Games.

Анонсът на Pokémon Unite беше направен преди около година и феновете на сладките животни вече очакваха с нетърпение играта. Както бихте очаквали от MOBA, вие играете 5 на 5 и можете да развивате своя характер и Pokémon по време на битката. Това е формула, която всъщност се поддава перфектно на света на Pokémon, защото еволюциите са нормални. Следователно ще бъде облекчение за феновете, че има прозорец за пускане на Pokémon Unite, така че да знаят приблизително кога могат да се състезават със съперници.

Обявено издание на Pokémon Unite

Pokémon Unite ще се развива на мистериозния остров Aeos на неоткрития край на океаните. Тук има уникална енергия, която разбира се ще ви трябва, за да направите героите си по-силни. Изданието Pokémon Unite не е единствената игра на Pokémon, която получаваме на Nintendo Switch тази година. Pokémon Brilliant Diamond и Shining Pearl ще бъдат пуснати за Nintendo Switch на 19 ноември и вие също сте добри като фен в началото на 2022 г., защото на 28 януари можем да се развихрим с Pokémon Legends Arceus.

Популярна тема