Изчезващите съобщения в WhatsApp идват в iOS

Съдържание:

Изчезващите съобщения в WhatsApp идват в iOS
Изчезващите съобщения в WhatsApp идват в iOS
Anonim

Чрез WABetaInfo се съобщава, че новата функция вече е достъпна и за iOS. Поне функцията вече е пусната чрез бета версия. Ако сте регистрирани в Testflight за бета версия 2.21.140.9, вече можете да тествате функцията сами.

Опцията за изчезващи съобщения в WhatsApp работи точно както подсказва името. Можете да го използвате, за да изпращате видеоклипове и снимки, които изчезват веднага щом получателят ги е видял веднъж. Това прави функцията много подобна на основната стойност на платформата за социални медии Snapchat.

Image
Image

Изчезващата функция за съобщения в WhatsApp все още се нуждае от работа

Вярно е, че функцията все още не е напълно разработена. Потребителите могат да правят екранни снимки на снимките, които са предназначени за еднократен преглед без последствия. Когато Snapchat впоследствие докладва екранната снимка, това все още не е случаят с новата функция WhatsApp.

WhatsApp досега популяризира самата функция като начин за насърчаване на по-автентични и интимни разговори. Въпреки това, тъй като функцията не изглежда напълно завършена, под въпрос е дали това наистина се случва. Официалната дата на пускане на функцията също е неизвестна засега.

Популярна тема