Instagram добавя опция за контрол на чувствително съдържание

Съдържание:

Instagram добавя опция за контрол на чувствително съдържание
Instagram добавя опция за контрол на чувствително съдържание
Anonim

Името на новата функция е Sensitive Content Control. Това позволява на потребителите да зададат сами чрез плъзгач до каква степен искат да гледат чувствително съдържание. Съобщения като това могат да се появяват редовно в опцията за изследване.

Под раздела Изследване се появяват всякакви съобщения от потребители, които вие не следвате. Голямо разнообразие от публикации може да се появи тук въз основа на интерес, като някои публикации също е възможно да съдържат чувствително съдържание. Все пак публикациите с чувствително съдържание не са непременно против правилата на платформата, така че Instagram сега иска да даде на потребителите повече контрол върху това, което виждат или не виждат.

Опцията за чувствително съдържание на Instagram ще бъде зададена на „ограничаване“по подразбиране. Вече можете да промените това на „разреши“, след което има шанс да срещнете по-шокиращо съдържание на платформата. Контролът на чувствителното съдържание не е достъпен за лица под 18 години.

Image
Image

Настройте нова функция на Instagram

Настройването на новата функция работи по следния начин:

  • Отворете Instagram
  • Отидете на вашия профил
  • Докоснете менюто (трите реда)
  • Отворете настройките и изберете Акаунт
  • Докоснете „Проверка за чувствително съдържание“
  • Настройте плъзгача по ваш вкус

С новото допълнение Instagram иска допълнително да прецизира платформата според желанията на потребителите. В публикацията в блога компанията заявява, че е важно Instagram да бъде платформа, която е насочена към желанията на своите потребители.

Популярна тема