Spotify пуска функция за известия за нова музика

Съдържание:

Spotify пуска функция за известия за нова музика
Spotify пуска функция за известия за нова музика
Anonim

Името на новата функция е Какво е новото и ще бъде добавена към услугата за стрийминг през следващите седмици. Компанията прави съобщението в публикация в блог. Функцията ще бъде добавена чрез нова актуализация, която ще бъде пусната постепенно за iOS и Android.

Публикацията в блога гласи, че ще бъде по-лесно от всякога да слушате нови песни и епизоди на подкасти с тази функция. Освен това What's New се актуализира в реално време, което прави новите версии откриваеми от първия момент чрез функцията. Това е доста различно от плейлистите на Daily Mix. Те се актуализират веднъж на ден с нова музика.

Функцията за сигнали на Spotify може да се види чрез звънеца

Новата функция също е много забележима в приложението Spotify. Можете да разпознаете това на мобилни устройства по камбанката, която се вижда в горния десен ъгъл до иконата на зъбно колело. След като щракнете върху това, ще видите какво ново можете да слушате. Можете също да филтрирате по музика или подкаст епизоди.

За да проверите дали вече можете да използвате новата функция, можете да проверите чрез App или Play Store дали можете да актуализирате Spotify. Ако случаят е такъв, е напълно възможно да използвате новата функция след това. Ако това не е така, моля, бъдете търпеливи.

Популярна тема