Twitter работи върху нова функция за „меко блокиране“

Съдържание:

Twitter работи върху нова функция за „меко блокиране“
Twitter работи върху нова функция за „меко блокиране“
Anonim

Според туита, обявяващ теста, можете да премахнете последователи от списъка на страницата на вашия профил. Щраквате върху менюто с три точки до името на последовател, щракнете върху „Премахване на последовател“и вашите туитове вече няма да се показват в тяхната времева линия.

Потребителите в момента трябва да блокират някого, ако искат той да спре да ги следва. След това вече не е възможно да преглеждате туитовете на другия или да си изпращате съобщения. Новата функция за премахване на последователи е по-мек начин да поставите известно разстояние между вас и някой друг в Twitter.

Ново оформление

Според The Verge, Twitter също тества нов интерфейс с медии от край до край. Ако вашите туитове съдържат видеоклипове,-g.webp

Разбира се, някои хора вече възразиха срещу дизайна на Twitter. Търсенето на „Нов Twitter“води до много оплаквания, като например новото оформление, което причинява главоболия и екранни снимки от край до край на туитове, изглеждащи точно като истински туит. Новият шрифт Chirp, който Twitter използва, също създава главоболия на хората. Ясно е, че Twitter все още се нуждае от някои корекции, преди тази актуализация да бъде пусната официално.

Препоръчано: