Офисът получава своя собствена игра за Android и iOS

Съдържание:

Офисът получава своя собствена игра за Android и iOS
Офисът получава своя собствена игра за Android и iOS
Anonim

Късно тази година чисто новата игра The Office: Somehow We Manage ще бъде достъпна за безплатно изтегляне от App Store и Google Play Store. Играта е базирана на популярния сериал The Office. Играта всъщност е много проста: уверете се, че хартиената компания Dunder Mufflin продължава да печели. Докато играят, играчите преживяват моменти, които се случиха и в американската версия на The Office, излъчена между 2005 и 2013 г.

Запомнящи се моменти

Играта включва герои като Майкъл Скот, Джим Халпърт, Пам Бийзли и Дуайт Шрут. Има и всякакви сцени, които напомнят забавни моменти от сериала. Например можете да изживеете The Dundies, Dinner Party и уикенд във фермата на Dwight Schrute.

Канадската компания Leaf разработва новата мобилна игра съвместно с East Side Games. Всичко е в сътрудничество с Universal Games, които също познаваме от Jurassic World Alive, например, базиран на филмите за Джурасик свят.

Целта на играта The Office

Целта на играта е да спечелите специален вид монети, Scott Coins. С това геймърите могат например да надстроят бюрото си, за да печелят повече монети и по-бързо. Както при много други безплатни игри, можете също да закупите тези монети от магазина на играта. Ще има и съвсем нови събития както седмично, така и ежемесечно.

Като капак на всичко, всички епизоди на The Office могат да се видят в Netflix от 23 октомври.

Популярна тема