Google работи върху сгъваем телефон Pixel

Съдържание:

Google работи върху сгъваем телефон Pixel
Google работи върху сгъваем телефон Pixel
Anonim

Според 9to5Google, участващ в разработката на Android, Android 12.1 съдържа подробности за втори сгъваем Pixel. Първият се нарича „Паспорт“, но все още има малко информация за него. Според документи, публикувани миналата година, той ще бъде пуснат през четвъртото тримесечие на тази година. Google все още не е обявил самия паспорт.

Jumbojack ще има два екрана, единият от които се изключва, когато устройството е сгънато. Това наподобява дизайна на Samsung Galaxy Fold, който има голям вътрешен екран и по-малък външен дисплей. Точният размер на екраните все още не е известен. Интересен аспект на Jumbojack е, че той очевидно включва някои настройки на Android 12, които няма да бъдат въведени в други сгъваеми устройства до Android 12.1. Въпреки че включването на тези функции преди Android 12.1 може да означава, че този сгъваем Pixel идва преди тази версия в средата на цикъла, все още не сме виждали никакви признаци на Jumbojack в обичайните приложения на Pixel. Вторият сгъваем Pixel се справя с разделения екран по нов начин.

Спецификации на сгъваем телефон

Засега нямаме други улики за този конкретен сгъваем Pixel, като използвания чип или размера на екраните. По същия начин не сме сигурни как Jumbojack се сравнява с другия сгъваем Pixel, Passport, дали двете устройства ще бъдат пуснати едно до друго или с една година разлика, или дали и двете ще бъдат пуснати изобщо. Ще продължим да търсим повече доказателства за Jumbojack през следващите месеци.

Изглежда Google има големи планове за своята линия Pixel. С огромна маркетингова кампания около новия Pixel 6 и с вероятно сгъваем телефон в бъдеще, това може да направи Google основен играч в света на смартфоните.

Популярна тема