OnePlus: Няма да има Oneplus 9T

Съдържание:

OnePlus: Няма да има Oneplus 9T
OnePlus: Няма да има Oneplus 9T
Anonim

Въпреки че няма да има OnePlus 9T и Oneplus 9T pro, компанията съобщи, че ще има „други версии“. Въпреки че не споменава други подробности, XDA подозира, че се споменава OnePlus 9RT. Отново суфиксът T показва нарастващо надграждане спрямо 9R. Той е поставен под OnePlus 9 и OnePlus 9 Pro и беше представен на индийския и китайския пазар по-рано тази година.

Питър Лау, главен изпълнителен директор на OnePlus, казва на уебсайта на OnePlus какво точно ще се случи. Той го нарича "OnePlus 2.0", където всичко ще се случи по нов начин. Едно от тези нови неща е, че нов флагман е планиран за 2022 г. Това вероятно е OnePlus 10, тъй като това ще бъде следващият голям нов OnePlus. Това означава, че OnePlus 9T ще бъде пропуснат и може никога повече да не се появи.

Нов софтуер OnePlus и Oppo

OnePlus и Oppo използват Android на своите телефони, но те са два различни продукта; OnePlus имаше Oxygen OS, а Oppo имаше Color OS. OnePlus вече е приел кодовата база на Color OS за Android 11, но очевидно това не е достатъчно. Вместо това OnePlus и Oppo ще получат „Унифицирана и надградена глобална операционна система“от следващата година с пускането на следващия флагмански телефон на OP. Съобщава се, че телефоните Oppo и OnePlus все още ще имат различен външен вид и функции въпреки „унифицирания“софтуер.

Популярна тема