Vodafone удвоява данните от клиенти на Red Unlimited

Съдържание:

Vodafone удвоява данните от клиенти на Red Unlimited
Vodafone удвоява данните от клиенти на Red Unlimited
Anonim

Пакетите данни на Vodafone на Red Unlimited са увеличени от 1 октомври. В Холандия вашият пакет от данни от 5GB вече ще бъде увеличен до не по-малко от 10GB. Ако потребителите използват този пакет, те могат да използват допълнителен пакет. Преди това беше 1 GB наведнъж, но този пакет също беше увеличен до 2 GB.

Използването на интернет също се е увеличило в Европа. Клиентите вече могат да използват 40GB на месец в чужбина, което преди беше 25GB. Използването на интернет в Европа попада в 186 държави. Държави като Сърбия, Черна гора и Северна Македония са изключени от тарифата на ЕС. С пакета данни можете да използвате интернет, да изпращате текстови съобщения и да провеждате неограничени разговори в цяла Холандия. От Холандия можете също да провеждате неограничени разговори до страни в Европа, които са обхванати от тарифата на Vodafone за ЕС.

Какво ще кажете за другите планове на Red?

В допълнение към клиентите на Red Unlimited, абонаментите Red Together вече имат и по-висок пакет данни за Европа. Преди това беше 20 GB, а сега е разширен до 40 GB. За съжаление нищо не е променено за нормалните абонаменти Red. Както всички доставчици, Vodafone иска да се разграничи от конкуренцията. Vodafone прави това, като предоставя ежедневен пакет, който може да се допълва без ограничения.

Vodafone казва, че разширяването на пакетите данни „съответства на визията на Vodafone за оптимизиране на потребителското изживяване“. Това съобщава NU.nl.

Популярна тема