Подарете си лятно настроение с тези Nintendo Switch игри

Съдържание:

Подарете си лятно настроение с тези Nintendo Switch игри
Подарете си лятно настроение с тези Nintendo Switch игри
Anonim

Отидете на почивка

Играта Go Vacation ви отвежда на почивка на остров Kawawii. Заедно с вашите приятели и семейство можете да се насладите на повече от 50 различни дейности на острова. На острова можете да играете всякакви спортове като сърф, скейтборд, конна езда, тенис, плажен волейбол, гмуркане и риболов. Така че има много за правене на острова.

На острова можете да посетите четири различни курорта: плажен курорт, градски курорт, снежен курорт и планински курорт Всеки курорт има различни дейности, които можете да правите. Можете да играете играта с до четирима души. Можете да промените куклата си с екипите, които събирате и сглобявате.

Image
Image

Animal Crossing: Нови хоризонти

В Animal Crossing можете да създадете свой собствен град на собствения си остров. Можете да правите каквото искате. Можете да изберете да строите мостове или къщи или можете просто да отидете на риболов в свободното си време. Всичко, което съберете, като риби, насекоми, вкаменелости и картини, може да бъде дарено на музея на вашия остров. По този начин можете да видите всичко, което сте намерили на вашия остров.

За да бъде още по-лятно, Nintendo има готова нова актуализация за всички фенове на Animal Crossing. Скоро ще можете да плувате в Animal Crossing: New Horizons. Например можете да се гмуркате и да събирате предмети от морето като морски звезди. Можете отново да го дарите на вашия музей.

Image
Image

Супер Марио Одисея

В Super Mario Odyssey можете да отидете на приключение по света с Марио. Вашата работа е да събирате луни за вашия дирижабъл Одисей. И разбира се, ваша работа като Марио е да спасите принцеса Пийч от Браузър, която има планове за сватба с Пийч.

Тази игра е различна от другите игри на Super Mario. Super Mario Odyssey е една от първите пясъчни игри със Super Mario. Вашето пътуване като Марио надхвърля малко Кралството на гъбите в тази игра. Можете да завършите курс в оживения град, в пустинята или на плажа. Марио получи и нови движения в тази игра като хвърляне на капачка, скок на капачка и улавяне.

Image
Image

Самотни планини: Спускане

В играта Lonely Mountains: Downhill можете да се изолирате от всички и да карате през планините сами с колелото си. В средата на пустинята карате покрай диви реки, горски пътеки и стръмни клисури. Всичко, което трябва да направите, е да се опитате да не катастрофирате и да стигнете безопасно до върха на долината.

Докато се състезавате, можете да опитате различни каскади, като скачане от камък на камък, плъзгане по кални пътеки и спринт над дълбоки пропасти. Можете да изберете да се състезавате до финала, но можете също да определите свой собствен маршрут. Междувременно можете да персонализирате мотора си и да спечелите нови екипи, спечелени от състезания.

Image
Image

ABZÛ

В играта ABZÛ не просто се потапяте в морето. Ще преживеете специално подводно приключение, където ще откриете всички видове цвят и живот. В дълбокото море можете да откриете до сто растителни и животински вида, които се основават на съществуващи животни и растения.

В допълнение към откриването на живота в океана, вие ще научите много за водните екосистеми, които се намират в най-специалната морска среда по време на вашето гмуркане. Можете също така да разкриете древни тайни, скрити в сърцето на океана. Но от време на време трябва да внимавате за опасност под водата. ABZÛ се нарича още океанът на мъдростта. AB означава вода, а ZÛ означава знание.

Image
Image

Легендата за Зелда: Дъхът на дивата природа

В The Legend of Zelda: Breath of the Wild вие се събуждате като Link след сто години сън. Не помните нищо и трябва да откриете земя, която е пълна с опасности. Трябва да разберете какво се е случило и ще трябва да събирате провизии по пътя, за да оцелеете.

Има огромна земя за изследване, пълна с извисяващи се върхове и кули за изкачване. За да изминете дълги разстояния, можете да използвате своя кон, а ако искате да пресечете реки, можете да построите собствени салове. По пътя можете да срещнете всякакви неща. Можете да ловите диви животни, но внезапно от нищото може да се появи враг, срещу когото трябва да се изправите. Трябва да сте готови за всичко, за да оцелеете, но също така трябва да търсите отговори, за да определите съдбата си.

Препоръчано: