Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 25)

Съдържание:

Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 25)
Какво завършихте, купихте или гледахте тази седмица? (седмица 25)
Anonim

Rox

Завършен: -

Купено: The Last of Us Part 2, Nam-1975, Pulstar, Soldier Amazon

Гледано: -Ами, не знам защо го купих, защото едва имам време за игра. Но The Last of Us Part 2 е изданието за деня и това отново изглежда страхотно. А другите са ретро игри. Те не издържат толкова дълго и обичам да играя с el boyo. Не съм играл или гледал нищо друго. Започна с La Casa del още малко, но само 2 епизода.

Ами чао, приятен уикенд!

Image
Image

Крис

Завършен: -

Купено: Animal Crossing: New Horizons, Darius Cozmic Collection (конзола и аркада)Гледано: -

Когато синът ми играе, те всъщност винаги са ненасилствени и преди всичко безцелни. Хубава сграда в Minecraft, правене на кукли в Sims, такива неща. Какво може да бъде по-подходящо от Animal Crossing: New Horizons, в който простият живот на острова тихо минава покрай вас? Успях да се сдобия с ранно издание на Darius Cozmic Collection за себе си.

Darius е поредица от легендарни Taito шутъри със странично превъртане от 80-те и 90-те години, пуснати в две колекции, включително на Switch. Прекрасен геймплей и епични битки с босове. Ще мога да запълня времето си с това!

Image
Image

Маркъс

Завършен: -

Купено: -Гледано: Джурасик Парк

Въпреки че по принцип харесвам филми, не съм много добър в „просто“гледането на филм. Така че не бях гледал Джурасик парк до тази седмица. Това е добър филм, но не предизвиква същия дългосрочен интерес у мен, който успях да го превърна във франчайз. Това може да звучи малко негативно, но всъщност просто казвам, че Джурасик парк е достатъчно добър сам по себе си, за да не изпитам незабавно желание да гледам някое от продълженията.

Субтитрите на Netflix бяха най-лошите субтитри, които някога съм виждал. Така че, ако също така планирате да гледате Джурасик парк за първи път, може да искате да вземете blu-ray, особено ако наистина имате нужда от субтитри, за да гледате филм.

Популярна тема