Avatar MMO шутър идва за iOS и Android

Съдържание:

Avatar MMO шутър идва за iOS и Android
Avatar MMO шутър идва за iOS и Android
Anonim

Поредицата от филми на Джеймс Камерън Аватар получава MMORPG на мобилни устройства. Играта ще се казва Avatar: Reckoning и ще бъде нов мултиплейър онлайн ролеви шутър. Играта е планирана да бъде пусната тази година за iOS и Android.

Играчите могат да създадат свой собствен герой и да пътуват до невиждани досега области на Пандора. Тук се запознавате с нови кланове на Na'vi, биете се срещу хора от RDA и срещате други извънземни. Можете да играете Avatar: Reckoning както в соло, така и в мултиплейър мачове, да повишите нивото на своя герой и да събирате ново оборудване в сюжетни мисии за един играч, кооперативни мисии или като участвате в PvP битки.

Avatar: Reckoning се разработва от Archosaur Games и се продуцира от Tencent, Disney и Lightstorm Entertainment. Разработчикът Archosaur е работил върху игри, преди да включи Dragon Raja и Novoland: The Castle in the Sky.

Не единствената игра Avatar

Това не е единствената игра Avatar, по която се работи. Ubisoft в момента също работи по Avatar: Frontiers of Pandora за компютър и конзоли. Също така, мобилната игра Avatar: Pandora Rising е в процес на разработка. Първият филм от поредицата беше пуснат през 2009 г., а втората част ще излезе по кината в края на тази година. Освен това вече знаем, че ще има още три продължения в допълнение към Аватар 2.

Препоръчано: