7-те най-добри момента в игрите от 2020 г. досега

Съдържание:

7-те най-добри момента в игрите от 2020 г. досега
7-те най-добри момента в игрите от 2020 г. досега
Anonim

За този списък търсим моменти, които са останали с нас тази година. Затова включваме емоцията, която са причинили (както сълзи на радост, така и тъга) в този списък. Така че очаквайте спойлери за игрите, които споменаваме в този списък. Интересно кои са тези игри? След това бързо проверете прегледа на заглавията, които именуваме, в най-долната част на страницата.

Fall Guys - Becoming King

Когато разглеждаме игри, които са пуснати наскоро, никоя друга не е успяла да предизвика толкова много емоции, колкото Fall Guys. Новата Battle Royale представя състезание, в което 60 играчи играят различни мини-игри с цел винаги да стигнат до следващия кръг. Това е много подобно на игрово шоу, като накрая остава само един победител.

Чувството, което изпитвате, когато спечелите петата и последна мини-игра, е неописуемо. Комбинацията от радост, адреналин и гордост създава грандиозно усещане, което ви кара да искате повече. Това е почти пристрастяващо и след като спечелите, е време за следващия мач, за да видите дали можете да отприщите тази еуфория отново.

Проверете по-долу във видеоклипа на TOP Fall Guys Highlights колко хаотичен и фантастичен е геймплеят на Fall Guys: Ultimate Knockout.

Image
Image

Последният от нас, част 2 - Толкова много чувства

Ако все още не сте играли The Last of Us Part 2, по-добре е да пропуснете тази част. Има няколко момента в играта, които трябва да обсъдим, когато става въпрос за най-добрите моменти в игри от 2020 г. досега. Започвайки с момента, в който Джоел умира.

Въпреки спойлерите, които се появиха онлайн, моментът, в който любимият герой почина в началото на играта, дойде като удар. Ели трябва да гледа безнадеждно как бащината й фигура, след като първо е била изтезавана, е пребита до смърт пред очите й.

Моментът е изключително силен (и болезнен), когато в края на играта ви бъде представена последната ретроспекция. Точно когато Ели беше готова да прости на Джоел и да го пусне обратно в живота си, той беше брутално отнет от нея. Това е осъзнаване, което ни кара да проронваме сълза всеки път до ден днешен.

Същото важи и за свиренето на китара, което се появява няколко пъти в играта, но акцентът е изненадата на Джоел за Ели, когато играете мисията за ретроспекция в музея. Рожденият ден на Ели е и Джоел я кара да разгледа стар музей на природата и го завършва с удар.

Ели, която би искала да бъде астронавт, ако не е имало апокалипсис, получава шанса да си представи напълно това от стара ракета. Красивата анимация, музика и изражения на лицето продават момента перфектно и този момент също е един от най-добрите моменти в игрите през 2020 г. досега.

Вижте момента, в който Ели изживява своя дар по-долу във видеото на Dan Allen Gaming.

Half-Life Alyx - Half-Life 3 ПОТВЪРДЕНО (вече реално)

Всички знаят мемето, обявяващо, че Half-Life 3 е потвърден, но през 2020 г. ние колективно не можехме да повярваме, че третата игра (или третото разширение на Half-Life 2) наистина ще излезе. Все пак Half-Life Alyx успя да ни взриви всички с разкритието, че Half-Life 3 всъщност е на път. Поне така изглежда.

В края на VR играта на Valve играчите ще бъдат третирани с полурестартиране на края на Half-Life 2 Episode 2. Alyx е изтеглена в неговото измерение от G-Man във VR играта и като награда за освобождаването на мистериозната фигура, Alyx получава лакомство, което Alyx дори не знае, че иска, което е шансът да убие баща си на края на играта. Разширение 2006 за запазване.

Тя грабва тази възможност с две ръце и знае как да промени бъдещето. Впечатлен от качествата на Аликс, G-Man твърди, че тя е идеалният наследник на Гордън Фрийман, след което я замразява и отвлича. Това, което следва, е момент на съвършенство, в който Илай, вече жив отново, казва на Гордън, че двамата трябва да спасят дъщеря му. Eli се приближава до вас и ви дава емблематичния лост във VR, след което играта приключва. Нищо никога не се е чувствало толкова фантастично.

Вижте момента по-долу във видеоклипа на VG247.com.

Final Fantasy VII Remake - Страхотният край

Ако трябва да дадем нещо на Final Fantasy VII Remake, то е, че създателите не се страхуват да правят смели избори. Точно това се случи с наближаването на надписите, тъй като в последните глави ставаше все по-ясно, че римейкът от 2020 г. няма да бъде преразказ 1 към 1 на класиката от 1997 г.

Image
Image

Призраците, които се скитат около вас по време на играта, са олицетворения на съдбата, които искат да се уверят, че историята е разказана по начина, по който феновете на оригинала са свикнали, но Cloud знаят това, Barret и Tifa, разбира се, не. Заедно с Aerith и Red-XIII, екипът се изправя срещу съдбата и след брутален удар, емблематичната група успява да спечели битката.

Това оставя вратата широко отворена за втората част за напълно нов край, което е брилянтен ход на хартия. Това е чудовищно намигване към всички играчи, че никой не знае как ще продължи историята. Това става много ясно в една от заключителните сцени, която потвърждава, че колегата на Клауд ВОЙНИК Зак Феър е успял да оцелее в своя съдбоносен край от оригинала.

Image
Image

Ori and the Will of the Wisps - Сбогом Ку

Ori and The Will of the Wisps е известен като наследник на красивия платформинг Ori and the Blind Forest. Играта е поне толкова очарователна, колкото и предшественика си и ви въвлича в емоционална история точно като първата част. Малкият горски дух Ори най-накрая има нов приятел в играта, на име Ку. Ку е малка сова, която отива на пътуване със самолет с Ори. Нещата скоро се объркват и двамата се разделят в негостоприемен район. В кожата на Ori тръгвате да търсите Ku и когато най-накрая намерите малката сова, това е страхотен момент. Събирането е красиво изобразено, след което можете да излезете с Ori и Ku.

Щастието е краткотрайно, тъй като съдбата скоро връхлита Ку. Когато злият Shriek намира Ori и Ku, той бързо изважда Ori и след това се насочва към Ku. Преди да видите какво точно се случва с Ku, екранът става черен, но е ясно какво се е случило. Ку е станал жертва на Shriek. Ако намерите Ку миг по-късно, сълзите скоро ще се стичат по бузите ви. Може ли Ку да бъде спасен и каква жертва ще отнеме? За да разберете, ще трябва да започнете с платформинга, нещо, което абсолютно препоръчваме.

Вижте момента по-долу във видеоклипа на Joshiball.

Призракът на Цушима - раждането на призрака

Последният ексклузив за PlayStation 4 наскоро излезе под формата на Ghost of Tsushima. Играта от разработчика Sucker Punch започва със запомняща се сцена, но след това сте изненадани много пъти по време на историята с готини изрязани сцени. Историята на Jin Sakai включва няколко готини обрати по пътя, които ви карат да преминете през много емоционално. Следователно най-готиният момент в играта е един от най-добрите моменти в игрите за 2020 г. досега.

Моментът започва, когато Джин и приятелите му решават да щурмуват монголския замък в Ярикава. Проблемът е, че хората не са войници и следователно не могат да се справят с огромната бойна сила зад портите. Моралът е нисък, но това скоро ще се промени. Джин е на път да победи генерал Темуге в брутална битка. Това, което се случва след това, е епично. В Джин се събужда силата, която ще го накара да премине през живота като Призрака на Цушима.

След бруталното обезглавяване на генерала, Джин събужда страха на монголските войници със своята Призрачна позиция. Това е идеалната възможност за съпротивата да щурмува замъка. "За Джарикава!" хората скоро крещят, лозунг, който също толкова бързо се прелива в „За призрака!“, докато монголите падат мъртви наляво и надясно.

Вижте момента по-долу във видеоклипа на Shirrako.

Animal Crossing: Нови хоризонти - Оазис на личната радост

Разбира се, не можем да забравим Animal Crossing: New Horizons, когато говорим за най-добрите моменти в игрите от 2020 г. досега. За разлика от други моменти, не можем да посочим само един момент за това заглавие, защото за всеки моментът, в който е изживяно най-забавното, е различен. Някои обичат да украсяват своя остров, други откриват ориентацията си чрез играта.

Свободата, която носи това заглавие на Nintendo, носи различен вид удоволствие на всеки. Например писателят на „Междузвездни войни“Гари Уита харесва играта толкова много, че е започнал собствено токшоу в играта. Това просто показва, че всеки момент в Animal Crossing може да бъде един от най-добрите моменти в игрите тази година, в зависимост от това какво получавате от заглавието.

Вижте един от последните епизоди на Animal Talking на Гари Уита, където дори поп звездата Селена Гомез идва на гости.

Общ преглед: Игрите през 2020 г. с най-добрите моменти

В тази статия обсъждаме всички видове игри в детайли и спойлерите не могат да бъдат пропуснати. Игрите, които обсъждаме, са:

Поставили сме игрите в статията в същия ред като по-горе, така че ако вече имате някои от тези игри, просто превъртете надолу тук. Също така ни уведомете кои моменти смятате, че принадлежат към този списък с най-добрите моменти в игрите от 2020 г. досега.

Препоръчано: