Animal Crossing: Предстои актуализация за Хелоуин на New Horizons

Съдържание:

Animal Crossing: Предстои актуализация за Хелоуин на New Horizons
Animal Crossing: Предстои актуализация за Хелоуин на New Horizons
Anonim

Какво ще донесе актуализацията за Хелоуин на Animal Crossing?

Новата актуализация на Animal Crossing ще може да се играе от 30 септември. В актуализацията можете да си купите бонбони в Nook's Cranny, наред с други неща. Можете също така да отглеждате тикви и след това да правите нови предмети с тях. Има и нови тоалети с тема Хелоуин, нови тонове на кожата и цветове за очите ви. Като капак на всичко ще има официално събитие за Хелоуин в Animal Crossing: New Horizons на 31 октомври от 17:00 до полунощ.

Тук ще срещнете нов островитянин на име Джак. Той ще бъде там, за да дава различни задачи, всички в темата на зловещото парти, разбира се. Няма да ви липсва, тъй като можете да го познаете по огромната му тиквена глава.

Повече от просто актуализация за Хелоуин?

В края на трейлъра виждаме и следващото събитие, което е планирано. Това ще дойде през ноември и най-вероятно ще бъде актуализация за Коледа и Деня на благодарността.

Очаквате ли с нетърпение Хелоуин в Animal Crossing? Ще бъдете ли първият, който ще изтича при Джак за нови задачи или предпочитате първо да промените външния вид на вашия островитянин? Кажете ни в коментарите.

Препоръчано: