Очаквания за Switch 2021 – предстои суша на Nintendo Switch?

Съдържание:

Очаквания за Switch 2021 – предстои суша на Nintendo Switch?
Очаквания за Switch 2021 – предстои суша на Nintendo Switch?
Anonim

Доколкото 2020 г. беше годината на Animal Crossing New Horizons и с нея бяха спечелени много, този трик не може да се повтори през 2021 г. Голямото N трябва да се задоволи с други игри тази година, но засега държи картите затворени. Това е доста притеснително, като се има предвид, че както хардкор феновете, така и обикновените геймъри се нуждаят от причини да очакват с нетърпение нови заглавия.

Изгубена война

Nintendo винаги е била компанията, която е изковала своя собствен път. Точно поради тази причина компанията постига успехи по най-странните начини. Недостатъкът е, че има редовно безпокойство сред феновете. Също през 2021 г., тъй като компанията все още не е разкрила много игри за тази година.

В момента само луксозна версия на Super Mario 3D World, Monster Hunter Rise, New Pokémon Snap и Bravely Default II са планирани с фиксирана дата. Разбира се, все още не можем да кажем нищо за качеството, но всеки знае, че войната не се печели с това. Не продавачите на системи правят Switch популярен.

Смело, Nintendo се нуждае от повече, за да спечели войната. Тоест, ако иска да работи рамо до рамо в големи ексклузивни игри. Миналото показва, че Nintendo е производител на ексклузивни игри, за които получавате конзола, но тази година PlayStation се насочва към същото заглавие и то за чисто нова конзола, която всеки иска: PlayStation 5.

Image
Image

Гъста мъгла

Въпреки това Nintendo има достатъчно куршуми в склада си, за да направи 2021 г. страхотна година. The Legend of Zelda Breath of the Wild получава продължение без все още дата на излизане, Bayonetta 3 беше разкрита преди години и разбира се Metroid Prime 4 все още е тук. Проблемът е, че всички тези големи заглавия все още нямат дата на пускане.

Това прави невероятно трудно да се прецени дали Nintendo ще има славна 2021 г. Nintendo няма нищо против отлагане, ако има съмнения, че игрите не са готови. Със заглавия, които все още нямат дати на издаване, това разбира се е напълно лесно да се направи.

Добра надежда

Въпреки това, има голяма надежда, че Nintendo ще пристигне с топ заглавия тази година. Все пак 2021 е годината, в която се случват големи годишнини за японската компания. Например Легендата за Зелда става на 35 години. Миналата година беше рожденият ден на другата икона, Марио, и 35-ият рожден ден на водопроводчика беше добре отбелязан.

Бяха разкрити и пуснати много игри за Марио, като Paper Mario: The Origami King, Super Mario 3D All-Stars, Mario Kart Live Home Circuit и др. Надяваме се, че Nintendo ще направи същото за The Legend of Zelda, поредица, която също е обичана от феновете от десетилетия.

Тайно, феновете се надяват, че колекция на Zelda за Switch ще излезе в хубаво HD яке. Две заглавия вече се появиха в нов вариант на Wii U (The Wind Waker и Twilight Princess), така че трето заглавие нямаше да спре дотук и пускането му като колекция за Switch не би било излишно. В крайна сметка в миналото имаше слухове за порт Skyward Sword за Switch.

Image
Image

Странна патица

Планира се празненство и за Pokémon. Добре познатата поредица с Пикачу като икона е на 25 години и компанията майка The Pokémon Company вече посочи, че иска да разопакова значително. Говори се, че римейкове на Pokémon Diamond & Pearl са планирани за Switch и, разбира се, New Pokémon Snap също ще бъде пуснат тази година.

Разбира се, трябва да се посочи, че The Pokémon Company е отделен клон и взема независими решения. Nintendo може да е изключителният издател, но това не означава, че компанията има някакво влияние върху изданията на The Pokémon Company. Фактът, че The Pokémon Company разопакова за годишнината, не говори нищо за плановете на Nintendo.

Image
Image

Пустиня, пълна с оазиси

В крайна сметка Nintendo има много възможности в това отношение що се отнася до 2021 г. Единственият въпрос е дали компанията наистина излиза с обявените заглавия. В момента 2021 изглежда като пустиня за Nintendo с малки оазиси тук и там за утоляване на жаждата.

И все пак засега все още няма големи версии, които могат да запазят Switch включен през 2021 г. Може би скоро това ще се промени. Феновете могат само да се надяват, че Nintendo Direct ще бъде разкрит скоро.

Препоръчано: