Топ 5 на най-добрите игри за 2020 г. според Ralph Beentjes

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите игри за 2020 г. според Ralph Beentjes
Топ 5 на най-добрите игри за 2020 г. според Ralph Beentjes
Anonim

5. Animal Crossing: Нови хоризонти

Nintendo не можеше да избере по-добра дата за пускане на Animal Crossing: New Horizons. Първото блокиране в Холандия току-що беше започнало и много хора видяха как ваканцията им изчезва като сняг на слънце. Какво правите с цялото това допълнително свободно време и доходи? Разбира се, че резервирате дигитална почивка на пустинен остров!

И точно това правите в Animal Crossing: New Horizons. Не се притеснявайте за известно време, а остров само за себе си, докато ежедневно събирате плодове, дърво или вкаменелости, за да изработите нови предмети или да доведете важни герои на вашия остров. С последното отключвате и нови възможности, предоставяйки ви още повече дейности.

Ветераните от франчайза знаят какъв вид потъване във времето могат да бъдат несъзнателно игрите и New Horizons не прави изключение. Играта също е идеалният начин да посетите приятелите си по безопасен начин.

Image
Image

4. Fall Guys: Ultimate Knockout

Трябва да призная, че съществуването на Fall Guys: Ultimate Knockout беше шок, когато играта изведнъж стана достъпна за изтегляне чрез PlayStation Plus. Бързо се влюбих само в тази игра и в много други заедно с мен - както се вижда от огромната популярност, на която играта се радва тази година.

Концепцията на Fall Guys е доста проста: бъдете последният, който остава след някои хаотични мачове. Единственото нещо, което прави Fall Guys толкова пристрастяващо, са многото различни видове режими в играта, фактът, че никой мач не е еднакъв поради гореспоменатия хаос и желанието за победа. Всеки път, когато не сте първи, веднага започвате нов мач, защото винаги имате чувството, че можете да спечелите този път.

Разработчикът Mediatonic също работи усилено от пускането й, за да поддържа играта интересна за повече от няколко седмици. Например, третият сезон наскоро стартира с нови нива, вариации на съществуващи режими и разбира се цял набор от забавни костюми. По този начин Fall Guys ще останат популярни за дълго време!

Image
Image

3. World of Warcraft: Shadowlands

Винаги е шок да разбереш на колко години е World of Warcraft. MMO беше пуснат в Европа през 2005 г., същата година, в която бяха пуснати Battlefield 2, Resident Evil 4 и Call of Duty 2. Тези франчайзи са изминали дълъг път оттогава, но World of Warcraft продължава да забавлява милиони играчи година след година.

Това не е изненадващо, когато погледнете Shadowlands, най-новото разширение за World of Warcraft. Когато се разхождате из новите зони в отвъдното, нито за миг няма да имате идеята, че играете игра, която е на повече от 15 години. Blizzard също успява да направи геймплея интересен с всяко разширение, с класове, които имат уникални механики и подземия и нападения, които изненадват отново и отново.

Ако се замислите, това е едно от най-впечатляващите постижения, които Blizzard е успял да постигне. В крайна сметка, как поддържате толкова стара игра интересна и работеща? Във всеки случай, те успяха с Shadowlands с отлични цветове, така че разширението не трябва да липсва в моя списък!

Image
Image

2. Cyberpunk 2077

Вече виждам коментарите, които се появяват под този списък: как може такава бъркотия с бъги, която беше премахната от PlayStation Store, да дойде на второ място? Това е много честен въпрос, скъпи (измислен) читателю. Cyberpunk 2077 със сигурност не е перфектен и бих предпочел да видя играта пусната в различно състояние.

Отговорът защо играта е на второ място е съвсем прост: Забавлявам се много с играта и съм много впечатлен от първия момент. Играя играта на компютър с RTX 3080 в него и това е много различно изживяване от това в момента на PS4 и Xbox One. Разбира се, виждал съм и някои грешки в сесията си за игра, но нищо не е било толкова сериозно, че да ме отвлече от приключението.

И приключението е това, което обичам в Cyberpunk 2077. Атмосферата блика от света, разговорите с героите са задълбочени и предлагат много опции – понякога изискващи наистина бърз избор – и тогава аз Вие също знаете различните начини за подход към мисиите и вашето изграждане. Наистина се надявам CD Projekt RED да разреши всички проблеми възможно най-скоро, защото всеки трябва да е играл Cyberpunk 2077 в живота си по добър начин.

Image
Image

1. Assassin's Creed Valhalla

Не е тайна, че имам специално място в сърцето си за поредицата Assassin's Creed. Досега съм играл всички части от основната серия и с изключение на няколко - cough Assassin's Creed III cough - всички те ме забавляваха много. Особено сега, когато Ubisoft отнема малко повече време с игрите и не пуска нова версия всяка година.

Резултатите от това са ясни, защото Assassin's Creed Valhalla не е голяма революция от Assassin's Creed Odyssey, но се усеща като глътка свеж въздух. Цялата карта вече не е пълна с икони, а вместо това се насърчава да изследвате света със свое собствено темпо. И това е добре, защото е удоволствие да пътуваш из Англия с кон, лодка или пеша карета. Всяка зона изглежда красива, дейностите предлагат много разнообразие и битката се чувства много по-месеста и предизвикателна този път - всичко това благодарение на лентата за издръжливост.

Въз основа на тези подобрения Valhalla вече щеше да попадне в моя личен Топ 5 за 2020 г., но тогава имате и историята и комбинацията от измислени и реални герои. Ubisoft предостави още едно чудесно, завладяващо приключение и Eivor е толкова добър герой, че свали предишния ми любим Assassin - Bayek. Нямам търпение да видя какво предстои във франчайза и коя епоха ще посетим!

Поред най-доброто от 2020 г. за вас

Сега, когато 2020 г. е към края си, е време да погледнем отново назад. Тази година XGN прави точно това с набор от статии за най-доброто от 2020 г.! Очаквайте нови списъци с най-доброто от това, което ни донесе 2020 г.!

Препоръчано: