Animal Crossing New Horizons най-продаваната игра през 2020 г. в Amazon

Съдържание:

Animal Crossing New Horizons най-продаваната игра през 2020 г. в Amazon
Animal Crossing New Horizons най-продаваната игра през 2020 г. в Amazon
Anonim

Поради липсата на ваканции и други излети, хората имаха излишни пари, които да харчат за игри тази година. Издателите и уеб магазините забелязаха това, защото много заглавия и конзоли не бяха налични тази година. Мислите бързо се насочват към PlayStation 5 и Xbox Series X, но в началото на годината PlayStation 4 и Nintendo Switch бяха разпродадени.

Това се забелязва и в най-продаваните игри на Amazon, които уеб магазинът публикува. В американския вариант Animal Crossing New Horizons е на първо място, а топ 5 така или иначе е доминиран от игри Switch. Например Animal Crossing е последван от Super Mario 3D All-Stars, Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros. Ultimate и Cyberpunk 2077. Има малко повече разнообразие в британската версия на Amazon, но Animal Crossing New Horizons също е номер едно там. Amazon.nl все още не е поставил подобна страница онлайн.

Какво е Animal Crossing New Horizons?

Излизането на Animal Crossing New Horizons не можеше да дойде в по-подходящ момент. Играта излезе точно по времето, когато много държави бяха блокирани и празниците бяха отменени. Игра, в която отивате на колоритен пустинен остров, за да изградите собствено съществуване, е перфектна алтернатива. Така че не е изненада, че много геймъри са вложили стотици часове в играта тази година.

Препоръчано: