5 популярни игри, които се играят много по време на Corona

Съдържание:

5 популярни игри, които се играят много по време на Corona
5 популярни игри, които се играят много по време на Corona
Anonim

1. Сред нас

Когато говорим за най-популярните игри по време на Corona, Among Us не може да бъде пропусната.

Among Us е игра, която можете да играете на компютър и мобилно устройство, наред с други. Вие сте в игра с екип и един от тях е скандалният измамник. Самозванецът трябва да убие възможно най-много хора, докато всеки изпълнява задачите си. Ако някой види труп, можете да започнете спешна среща, да посочите кой е измамникът или да се защитите, ако всички ви нападнат.

Among Us беше изключително популярен в световен мащаб. Виждали сте го навсякъде: YouTube, Twitch, социални медии. Всички говореха за нея в края на 2020 г. и това беше най-популярната игра тази година.

Image
Image

2. Genshin Impact

Genshin Impact е голяма ролева игра с отворен свят. В този свят можете да използвате магия, за да се биете срещу различни лоши момчета и да събирате нови оръжия, герои и други предмети. Играта е изцяло онлайн и има мултиплейър режим, в който можете да играете тази игра с още четирима души. Играта е достъпна за компютър, PS4, Android и iOS.

Играта стана популярна по време на Корона, защото на първо място е напълно безплатна. Освен това има голям отворен свят и играта има много функции, така че можете да губите часове в играта. Също така често има нови актуализации в играта, така че Genshin Impact да остане забавна за игра и можете да правите нещо ново с всяка актуализация.

Image
Image

3. Fall Guys

Fall Guys беше игра, която стана супер популярна по време на Corona. Това е Battle Royale игра, в която трябва да се биете с 60 играчи във всякакви мини игри, които се различават значително една от друга. Тъй като вашата кукла е много подвижна, е голямо предизвикателство да спечелите такава мини игра. Можете да играете тази игра на компютър и Playstation. Играта ще бъде достъпна за Nintendo Switch и Xbox по-късно тази година.

Играта стана толкова популярна, защото е забавна игра, която често си струва да се повтаря. Fall Guys има няколко сезона, точно както много други игри Battle Royale, така че можете да играете нови костюми, но и нови мини игри на сезон. Това поддържа играта свежа. Сега популярността на играта е спаднала, но все още се играе от хиляди хора всеки ден. След като стартира на Switch и Xbox, популярността му най-вероятно ще нарасне отново.

Image
Image

4. Валхайм

Valheim е една от най-новите игри, които станаха популярни по време на Corona. Това е истинска игра за оцеляване, вдъхновена от скандинавската митология и културата на викингите. Вашата цел е да изградите възможно най-силната база, за да предотвратите унищожаването й от врагове и да изследвате широкия свят на Валхайм. Можете също да играете играта с няколко души, така че да можете да направите голяма база с групата.

Играта е много популярна в момента, защото е предназначена предимно за игра заедно. Това създава забавни, но и вълнуващи моменти. Освен това историята на Валхайм е базирана на скандинавската митология, което я прави невероятно интересна игра и всъщност ви кара да играете ежедневно.

Image
Image

5. Animal Crossing: Нови хоризонти

Animal Crossing: New Horizons се връща към март 2020 г., началото на пандемията от Корона. Играта беше пусната на Nintendo Switch и също така се разглежда като най-добрата игра за релаксация. Основната цел на Animal Crossing е да построи изцяло нов град, да се опита да привлече жителите на острова и да се справи с ежедневните задължения. Часовникът в Animal Crossing: New Horizons се движи с времето в реалния свят и гарантира, че можете да изпълнявате всичките си задачи със спокойно темпо. Като измамите, разбира се, можете също да пропуснете няколко дни, но играта има за цел да ви накара да се почувствате спокойни.

Това е основната причина, поради която Animal Crossing: New Horizons стана толкова популярна по време на Корона. Тъй като хората искат да избягат малко от реалния свят, те могат да се потопят в тази игра. Разбира се, Animal Crossing: New Horizons беше игра, която беше на първо място в списъка на всички дори преди Corona, но Corona направи една крачка напред. Играта изпомпва нови актуализации всеки месец, поддържайки играта освежаваща за игра.

Image
Image

Коя игра, станала популярна по време на Corona, намирате за още по-запомняща се? Кажете ни в коментарите!

Препоръчано: