5 релаксиращи игри, които да ви отпуснат

Съдържание:

5 релаксиращи игри, които да ви отпуснат
5 релаксиращи игри, които да ви отпуснат
Anonim

За този списък с релаксиращи игри, с които да се отпуснете, разглеждаме добра комбинация от всички видове жанрове. Например, имаме заглавия, които ви позволяват да се освободите от стреса, защото можете да правите каквото искате, но също и игри, които ви поставят в транс, така да се каже. Като цяло имаме разнообразен списък с игри за вас, така че нека да започнем бързо.

Animal Crossing: Нови хоризонти

Разбира се, че започваме с феномена на 2020 г.: Animal Crossing New Horizons. Играта беше пусната почти едновременно с първото коронарно блокиране и успя да прекара приятел и враг през една врата с проста концепция. Animal Crossing New Horizons цели да се забавлявате в ежедневието.

  • Поръчайте Animal Crossing: New Horizons в bol.com за 54,99 евро!

Геймплеят се състои от извършване на най-нормалните неща като риболов, събиране на плодове и изграждане и проектиране на собствен остров. Постоянно получавате удоволствие от спокойната атмосфера и атмосферните герои, които смятате за приятели във времето. Animal Crossing New Horizons също е идеален за ежедневна разходка, където можете да се отпуснете, докато се мотаете с говорещи животни.

Тетрис ефект

Ако предпочитате различен вид почивка, разбира се можете да изберете и Tetris Effect. Това заглавие ви поставя в транс, така да се каже, чрез страхотен, атмосферен геймплей. Това е добре познатата формула на Tetris, но изцяло изградена около студени тонове, които сякаш ви хипнотизират.

Разбира се, можете да изпитате това чрез един играч, но това също може да причини много стрес. Вместо това препоръчваме аркадния режим, в който можете да поставите безкраен тетрис. Тук можете да подобрите само собствения си висок резултат, но това прави тази опция толкова гениална. Тези, които просто поставят хубави блокове, могат да се оставят да бъдат напълно увлечени от музиката. Тогава хипнозата има оптимален ефект, така че бързо да се отпуснете.

Image
Image

Persona 5 Royal

Също така силно препоръчваме подобреното приключение на Phantom Thieves като една от релаксиращите игри, с които да се отпуснете. С тази JRPG вие отивате на грандиозно приключение, на което можете да прекарате около половин година, в зависимост от това как играете. Играта е идеална за правене на няколко неща всеки ден, благодарение на гъвкавия геймплей.

По този начин можете да подхванете живота на гимназист и да заздравите връзките си с други герои. Други дни ще прекарате, обикаляйки готини подземия, пълни с врагове, които ще ви нокаутират чрез походова бойна система. Тъй като това е бойна система, подобна на Pokémon, можете спокойно да обмислите възможностите си без стрес, докато добрата музика звучи от високоговорителите. Прекрасен вариант за всеки, който иска да се премести в друг свят (в който Япония също е красиво проектирана).

Image
Image

Stardew Valley

Ако говорите за успокояващи игри, не забравяйте Stardew Valley. Където можете да проектирате свой собствен остров в Animal Crossing, Stardew Valley ви дава контрол над вашата собствена ферма. Като фермер Harm можете да отглеждате хубави култури, зеленчуци и да вършите странна работа. Stardew Valley не е за завършване на играта, а просто за релаксиране и извършване на някои домакински задължения в обширните 8-битови полета.

Сега, когато геймплеят може да се изживее заедно и чрез мултиплейър, играта стана още по-забавна. Виртуалният фермер може да потърси фермер, с когото да се отпусне в приятна ретро атмосфера. Добавете към това страхотната музика и ще намерите идеалната игра за премахване на стреса.

Image
Image

Sackboy: Голямо приключение

Най-накрая има Sackboy: A Big Adventure, една от игрите за различни поколения PS4/PS5. Тази игра на пръв поглед изглежда хаотична и симпатична, но скоро става ясно, че последното е особено приложимо. Sackboy: A Big Adventure има само една цел и тя е да предизвика усмивка на лицето ви.

3D платформингът се състои от много готини, забавни нива, които ви позволяват да се насладите на цветен рай. Освен това има и набор от нива, които изцяло се въртят около страхотната музика, която винаги предоставя изненади. Раздайте контролерите и играйте тази игра, за да стопите стреса от живота като сняг на слънце!

Релаксиращите игри ви помагат да се отпуснете

Това са пет игри, с които можем да се отпуснем, но може би вие имате друго предпочитание. Кажете ни в коментарите по-долу. Любопитни ли сте кои игри очакваме през 2021 г.? Тогава бързо проверете екшън/приключенските игри от 2021 г., които очакваме!

Популярна тема