Марио артикули идват в Animal Crossing: New Horizons

Съдържание:

Марио артикули идват в Animal Crossing: New Horizons
Марио артикули идват в Animal Crossing: New Horizons
Anonim

По време на последното съобщение за безплатна актуализация, идващо за Animal Crossing, беше обявено също, че нови артикули за Марио идват в играта. Елементите най-накрая бяха обявени по време на Nintendo Direct.

Много различни артикули

В тази актуализация можете да се обличате като Марио, Луиджи, Варио или Праскова. Можете също така да закупите различни артикули на Марио, като супергъбата, въпросителни блокове, монети и много други. Можете да ги поставите навсякъде на вашия остров Animal Crossing. Можете също така да поставите Warp Pipes в играта, с които да пътувате от една точка до друга точка на острова. Затова го поставете на местата, които често посещавате!

Тези Марио артикули могат да бъдат закупени в Nook Shop. Това ще струва пари в играта. Така че не е нужно да изпълнявате различни предизвикателства, за да използвате тези елементи. Така че трябва да спестите малко пари в играта, преди евентуално да можете да я купите.

Геймплей

Доколкото беше обявено, в актуализацията на Mario няма да се предлага много нов геймплей. Има няколко малки неща, които можете да направите. Например, можете да се телепортирате с Warp Pipe и да скачате срещу Question Blocks. Освен това няма много какво да се прави. Можете да превърнете своя остров Animal Crossing в истинско Кралство на гъбите.

Планирате ли да използвате най-новата актуализация на Марио? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема