Animal Crossing: New Horizons най-продаваната игра на Nintendo в Европа

Съдържание:

Animal Crossing: New Horizons най-продаваната игра на Nintendo в Европа
Animal Crossing: New Horizons най-продаваната игра на Nintendo в Европа
Anonim

Animal Crossing: New Horizons беше една от игрите, които имаха най-големи очаквания през 2020 г. Тъй като короната държеше всички в хватката си, геймърите се нуждаеха от успокояваща игра, в която не съществува вирус. Вече можете да видите това и в данните за продажбите.

Най-продаваната игра на Nintendo в Европа

След едногодишно издаване, Animal Crossing: New Horizons е продал общо 7 милиона копия в Европа. С това тази игра бие игри като Mario и Zelda по продажби. Играта е продала 31 милиона копия по целия свят.

Animal Crossing: New Horizons е една от най-популярните игри на Nintendo и не е изненада, че те пускат няколко актуализации и сътрудничества за играта година след пускането. Какви актуализации на играта можем да очакваме още?

Animal Crossing: Нови хоризонти актуализации

Само миналия месец, за 35-ата годишнина на Super Mario, бяха добавени нови артикули, които можете да закупите в Animal Crossing: New Horizons и да превърнете острова си в истинско Кралство на гъбите. В чест на първия рожден ден играта идва и с торта, която получавате от пощенската кутия и можете да поставите навсякъде на острова.

Играта също пусна нова актуализация от днес с всякакви нови елементи и функции. Animal Crossing: New Horizons често идва с нови актуализации, поради смяната на сезоните или в чест на парти. Нови актуализации се пускат за играта на всеки няколко седмици, така че да не омръзва бързо да се играе.

Вижте съобщението за последната актуализация по-долу:

Купихте ли вече Animal Crossing: New Horizons? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема